Anders Gjørup Hansen er fra 1. maj ny direktør for salg og distribution hos Scandic, der med sine foreløbig 26 hoteller er Danmarks største hotelkæde. Kæden får de kommende år fire nye hoteller, tre i København og et i Aarhus. Foto: Scandic Hotels.

Ny salgsdirektør til Danmarks største hotelkæde

Fra 1. maj har Scandic Hotels atter en direktør for salg og distribution – Anders Gjørup Hansen kommer fra ISS, men har brancheerfaring fra konkurrenten Comwell Hotels.

44-årige Anders Gjørup Hansen bliver fra starten af næste måned ny direktør for salg og distribution hos Scandic, der foreløbig tæller 26 hoteller i Danmark.

Han får overordnet ansvar for at styrke og udvikle centrale dele af Scandics kommercielle aktiviteter inden for salg, revenue management og booking; et område hvor Scandic Danmark i dag beskæftiger 50 medarbejdere, oplyser hotelkæden.

Anders Gjørup Hansen kommer fra stilling som Group Marketing Director i ISS-koncernen, men kender hotelbranchen fra otte år frem til 2015 som chef for marketing, revenue management og incoming sales i danske Comwell Hotels.

Scandic ommøblerede sidste efterår hotelkædens kommercielle organisation så den i de enkelte lande, herunder Danmark, blevet spillet fra en til to enheder og i dag er opdelt i Brand & Marketing samt Salg & Distribution.

Disse to roller var i Danmark samlet hos Casper Puggaard, der efterfølgende efter ti år hos Scandic valgte at forlade hotelkæden – han blev ved årsskiftet global salgs- og servicedirektør i DFDS’ passagerdivision.

I forbindelse med omstruktureringen blev Scandics marketingdirektør i Danmark, Mette Broløs, forfremmet til brand- og marketingdirektør og kom i hotelkædens danske ledelse – mens Peter Hansen fortsatte som salgsdirektør for Scandic Hotels i Danmark. Peter Hansens domæne kommer nu ind under Anders Gjørup Hansens område med salg og distribution.

Klik for stort format. Det er ikke første gang i år, at Scandic tilføjer nye ressourcer til sin danske ledelse. I januar præsenterede hotelkæden Søren Faerber, billedet, som ny administrerende direktør i Danmark. Han afløste Jens Mathiesen, som var blevet ny koncernchef for hele Scandic-koncernen. PR-foto.

En stærk profil
I forbindelse med ansættelsen af Anders Gjørup Hansen siger administrerende direktør for Scandic i Danmark, Søren Faerber:

”Jeg er glad for, at vi kan præsentere en så stærk profil til stillingen som direktør for salg og distribution. Anders har i tidligere jobs bestridt nogle tunge poster i store, danske virksomheder. Jeg er fuldstændig sikker på, at han med sin solide faglige ballast vil bidrage til at styrke og ikke mindst udvikle vores allerede stærke kommercielle teams.”

Nye og dygtige kolleger
”Det er spændende at begynde et nyt karrierekapitel i Danmarks største hotelkæde. Scandic er på en spændende vækstrejse i disse år; den glæder jeg mig til at være en del af og yde mit bidrag. Først og fremmest ser jeg allermest frem til at møde mine mange nye og dygtige kolleger, som jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med,” siger Anders Gjørup Hansen.

Anders Gjørup Hansen har en uddannelse fra Syddansk Universitet og en Ms.C. fra Copenhagen Business School inden for marketing og økonomi.

Relaterede artikler:

Direktør forlader Scandic

Comwell skal have ny salgsdirektør

Kometkarriere for Scandics yngste hoteldirektør