Hotel Ottilia i Carlsberg Byen er Københavns nyeste hotel og det 6. i københavnske Brøchner Hotels kæde af boutiquehoteller. Foto: Brøchner Hotels.

Nyt hotel giver rabatter til nabolaget

Brøchner Hotels har allerede haft fuldt hus på sit nye unikke firestjernede boutiquehotel Ottilia i Carlsberg Byen tæt på Københavns centrum. Via koncept får beboerne i området rabatter på hotellet.

I Carlsberg Byen mellem Vesterbro og Valby opstår i disse år en ny bydel på det store område der før husede Carlsberg Bryggerierne.

Klik for stort format. En juniorsuite på Hotel Ottilia, der ligger 500 meter fra Københavns nyeste S-togstation, Carlsberg, to stop fra Hovedbanegården. Foto: Brøchner Hotels.

Et af de nye tiltag er Hotel Ottilia under københavnske Brøchner Hotels, der nu tæller seks boutiquehoteller.

Hotellet, der ifølge Brøchner er firestjernet plus, har allerede haft alle sine 155 værelser og suiter udsolgt én gang under den københavnske modeuge, oplyser hotelchef, Lene Larsen, der også står i spidsen for de 50 medarbejdere, til STANDBY.dk

Ottilia, der formentlig blivr det mest unikke nye hotel til at åbne i år i København, ligger i nogle af bygningerne der før var en del af Carlsberg; blandt andet Maltmagasinet og Lagerkælder 3.

Brøchner Hotels fik for tre år siden henvendelsen om man ville være operatør af hotellet i Carlsberg Byen og har nu brugt de seneste to år på at omdanne bygningerne, der aldrig før har været beboelse, til et ganske særligt hotel med en lang række spændende detaljer fra årene som bryggeri.

Klik for stort format. Lene Larsen, der har været over 10 år hos Brøchner Hotels, er direktør for kædens nyeste hotel, Ottilia, der åbnede sidste måned i Carlsberg Byen. Foto: Henrik Baumgarten.

Selve navnet Ottilia kommer fra hustruen til brygger Carl Jacobsen, søn af Carlsbergs grundlægger, J.C. Jacobsen. Hotellet ligger tæt på Carlsberg Byens berømte Elefantport med de to store elefanter. Vil man se rigtige elefanter og andre dyr, er Zoologisk Have under en kilometers gang væk.

Udover de 155 værelser har Ottilia, der ligger cirka 500 meter fra Københavns nyeste S-tog station, Carlsberg, to stop fra Hovedbanegården, en række features.

Hotelgæster, der bruger app’en Aeroguest, kan selv tjekke ind og bruge mobilen som nøgle til værelset og betalingsmiddel.

Hertil kommer ti møderum med plads til 200 personer, der kan være 120 i det største; hotellet har fitnesscenter, spaen er klar til efteråret, og på femte og øverste etage er der en storslået udsigt over København. I restauranten på femte etage kan der sidde 150 gæster inden døre og spise morgenmad – eller de kan om aftenen vælge fra menukortet i den italienske restaurant Tramonto. Den store tagterrasse har plads til andre omkring 150 gæster.

Klik for stort format. Hotel Ottilia set fra ”bagsiden” med Maltmagasinet til venstre og Lagerkælder 3 til højre. Foto: Brøchner Hotels.

Rabat til naboerne
Fordi Ottilia ikke bare er et metervarehotel gør Brøchner Hotels meget ud af at afspejle nærhed og tæthed til kvarteret, man ligger i.

Også Ottilia er del af Brøchner Hotels koncept, Hey Neighbour. Her får tilmeldte rabat i hotellets bar, 20 procent rabat på overnatninger og mens den økologiske morgenmad på hotellet normalt koster 199 kroner, betaler naboer med det nødvendige kort 135 kroner.

For at få kortet skal naboer oplyse et postnummer, helst i hotellets nabolag, for eksempel Valby eller Vesterbro.

Brøchner Hotels har også programmet Brøchner’s Friends, der også giver rabatter til tilmeldte kortindehavere i forbindelse med kædens fem andre hoteller i København. Tilmelding til dette sker i lobbybaren på alle kædens hoteller.

200.000 gæster sidste år
I 2018 havde de fem Brøchner Hotels 200.000 gæster, fortalte kædens salgs- og marketingdirektør, Tanja Ibsen Nørskov, til STANDBY.dk, sidste måned i forbindelse med Brøchner Hotels nytårskur.

Mens Hotel Ottilia med 155 værelser er det største Brøchner Hotel, åbnede kædens mindste, Herman K, sidste sommer med blot 31 værelser og suiter tæt på Strøget og overfor Magasin. Med Ottilia er Brøchner Hotels nu oppe på i alt 555 værelser på sine seks boutiquehoteller, de øvrige er udover Ottilia og Herman K også Hotel SP34, Hotel Danmark, Avenue Hotel Copenhagen og Hotel Astoria.

2019 bliver også året hvor Brøchner Hotels for første gang åbner udenfor København i form af et boutique hostel i det gamle hovedbibliotek i Aarhus med 520 senge på 120 værelser.

Brøchner Hotels ejes af Søren Brøchner-Mortensen, der har titel af Director of Business Development. Hans søster, Kirsten Brøchner-Mortensen, er ejer af og administrerende direktør for de to boutiquehoteller i københavnske Arthur Hotels, de 4-stjernede Hotel Kong Arthur og Ibsens Hotel.

Relaterede artikler:

Nyt hotel åbner i København

Kendt københavnerhotel bliver større

Ny liste over Danmarks rigeste hotelejere