Gl. Skovridergaard tæt på bymidten i Silkeborg er et firestjernet hotel og femstjernet konferencecenter. Pressefoto fra VisitSilkeborg.

Nyt job til kendt dansk hoteldirektør

Efter 15 år hos Montra Hotel Sabro Kro ved Aarhus skifter direktøren til tilsvarende stilling for to jyske nabohoteller. Han beholder tillidshverv som formand for Horesta Region Midtjylland.

44-årige Jakob Beck Wätjen stopper i midten af august som direktør for Montra Hotel Sabro Kro lige vest for Aarhus – og begynder 15. august sit nye job som direktør for de to nabohoteller i Silkeborg, Gl. Skovridergaard og Vejlsøhus.

Klik for stort format. Efter 15 år hos Montra Hotel Sabro Kro ved Aarhus skifter Jakob Beck Wätjen næste måned job til tilsvarende direktørstilling for to jyske nabohoteller. Han beholder tillidshvervet som formand for Horesta Region Midtjylland. Foto: Blue Room Production, Aarhus.

”Jeg har været 18 år i Montra-koncernen, de seneste 15 år som direktør her på Sabro Kro. At jeg skifter har intet med Montra at gøre, men skyldes udelukkende at jeg har fået et spændende jobtilbud samt at jeg får arbejdsplads i gangafstand fra mit hjem,” siger Jakob Beck Wätjen til STANDBY.dk

Udover at være hoteldirektør er Jakob Beck Wätjen også formand for Horesta Region Midtjylland og næstformand i det regionale arbejdsmarkedsråd Østjylland. Han beholder begge tillidshverv efter jobskiftet.

De to nabohoteller, som Jakob Beck Wätjen fra midten af næste måned er direktør for, er firestjernede Gl. Skovridergaard, der er i den eksklusive hotelkæde BW Premier Collection under Best Western.

Gl. Skovridergaards ældste bygning er fra 1798. I dag er det hotel og konferencecenter med 65 værelser og plads til 320 konferencegæster i det største mødelokale. Gl. Skovridergaards konferencefaciliteter har i øvrigt fem Horesta-stjerner.

Det andet hotel er Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter med 49 værelser i fire bygninger, blandt andet hovedbygningen. Vejlsøhus har ligget ved Silkeborgsøerne i over hundrede år, oplyser dets hjemmeside.

Kro, Hotel og Koncerter
Montra Hotel Sabro Kro, hvor Jakob Beck Wätjen har været direktør i over 15 år, har 88 værelser; gæsterne er blandt andet forretningsrejsende på hverdage, enten til møder i Aarhus-området eller konferencer på kroen, mens det i weekenden oftest er leisureturister.

Og at Montra Hotel Sabro Kro er et godt sted bevidnes blandt andet af, at det siden 2013 hvert år har været på Tripadvisors liste over Danmarks bedste overnatningssteder.

Kroen er også kendt for sine cirka ti årlige koncerter med plads til 250 publikummer. Omkring hver koncerttredje gæst er fra nærområdet, en tredjedel kommer fra resten af Jylland, mens den sidste tredjedel typisk er gæster fra Fyn og Sjælland.

Frie forhold
Jakob Beck Wätjen, der stammer fra Værløse ved København, har netop fortalt om sit jobskifte på sin Linkedin-profil. Her skriver han blandt andet:

”Mine mange år på Sabro Kro har lært mig meget, og været mit livs mest spændende rejse indtil nu. Jeg blev ansat med et håndtryk af Jonna og Mogens Kjeldsen, og fik opgaven: ”Driv det, som var det dig eget”, og havde frie rammer til at skabe den nye Sabro Kro.”

“Sabro har været mit hjertebarn, og jeg føler, at jeg sammen med personalet er nået rigtig langt både med hensyn til kendskab, produkter, kvalitet og økonomi. Jeg er rigtig stolt af mit personale, deres engagement og deres lyst til glade gæster, som har givet os mange udmærkelser – blandt andet en plads blandt de 20 bedste hoteller i Danmark siden 2013 på Tripadvisor,” lyder det fra Jakob Beck Wätjen.

Relaterede artikler:

25 danske hoteller til tops hos Tripadvisor

Ny liste over Danmarks rigeste hotelejere

Kometkarriere for Scandics yngste hoteldirektør