Qatar Airways lancerer nyt madkoncept på ruterne til europæiske destinationer. Foto: Qatar Airways

Nyt madkoncept på Qatars europæiske ruter

Det mellemøstlige flyselskab Qatar Airways har opgraderet spiseoplevelsen for sine premium-passagerer om bord på europæiske ruter.

Passagerer på premium-klasse hos Qatar Airways kan se frem til yderligere luksus, hvis rejsen går til eller fra en europæisk destination.

Det prisvindende flyselskab fra Mellemøsten har nemlig opgraderet sit gastronomiske produkt ved fremover at tilbyde specialfremstillede menuer samt nyt bestik og porcelæn. Der bliver med andre ord kælet endnu mere for de bedst betalende passagerer, der ofte har høje forventninger til premium-produktet.

Stort fokus på detaljer
Qatar Airways gør fremover mere ud af at kreere signaturretter, der har et regionalt præg fra den pågældende europæiske destination. Til og fra Italien er det eksempelvis muligt at bestille porcini og trøffelrisotto. Traditionelle mellemøstlige hovedretter som kabsa, biryani og flammegrillet kød vil være tilgængeligt på de fleste ruter.

“Qatar Airways er begejstret for at introducere en helt ny middagsoplevelse om bord, der vil skubbe grænsen for premium-rejser til vores værdsatte kunder. Hvert nyt koncept er designet og produceret med det største fokus på detaljer og kvalitet for at imødekomme de krævende standarder fra vores passagerer,” siger Akbar Al Baker, koncernchef i Qatar Airways.

”Qatar Airways er i tæt samarbejde med lokale landbrug og leverandører for at producere produkter til vores specifikke behov og fremme en ’landbrug-til-bord’-tilgang. Vores menuer er designet til at tilpasse sig de fire årstider, hvorved der bruges lokalt opdyrkede produkter for at have autentiske fødevarer af højeste internationale standard.”

På udvalgte flyvninger fra basen i Doha til Europa vil Qatar Airways desuden tilbyde ekstra sprød salat, varm havregrød og koldpresset juice.

Bestil menu 14 dage før
Sidste år lancerede Qatar Airways et produkt, hvor passagerer på Business Class og First Class kan vælge hovedret fra á la carte-menuen fra 14 dage før afgang til 24 timer før takeoff.

Passagerer hos Qatar Airways kan desuden fornøje sig i underholdningssystemet Oryx One, hvor der er op til 4.000 valgmuligheder med alt fra de nyeste blockbuster-film til tv-serier, musik og spil.

Qatar Airways blev i 2017 kåret til verdens bedste flyselskab ved den prestigefyldte Skytrax World Airline Awards. Det var fjerde gang, flyselskabet fik denne anerkendelse.

 

Relaterede artikler:

Qatar Airways øger på Europa

Qatar Airways på opkøb hos alliancepartner

Qatar Airways øger måske i København

Qatar Airways dropper tilnærmelse til American

Qatar Airways ’QSuite’ sætter nye standarder