Nyt pas til Belgiens oplevelser

Brussels Airlines, Brussels Airport, De belgiske Jernbaner og en lang række belgiske turistkontorer og attraktioner er gået sammen om at skabe et særligt pas til glæde for turismen.

’Hi Belgium Pass’ giver bl.a. turisterne mulighed for at planlægge en weekend i landet med fly fra Brussels Airlines til Brussels Airport fra 50 lufthavne i 18 lande, rejse ubegrænset med tog og få gratis adgang til attraktioner og museer i to belgiske byer efter eget valg.

Betingelserne for at benytte passet er, at turisterne flyver ind på torsdage, fredage eller lørdage og ud igen på søndage, mandage eller tirsdage.

Passet er til rådighed for turister fra Danmark, Tyskland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Italien, Kroatien, Litauen, Norge, Østrig, Polen, Portugal, Rusland, Spanien, Tjekkiet, Sverige, Schweiz og Storbritannien og kan bookes via brusselsairlines.com.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.