Birgitte Hannibal i en af sine engelske yndlingshaver, Great Dixter, på grænsen mellem Kent og Sussex.

Nyt rejsebureau skyder op

Det nye danske nichebureau sætter fokus på rejser til unikke engelske haver med masser af blomster. I første omgang er der planlagt to grupperejser – næste år kan det blive til 10.

Tulipa Tours er et nyt dansk nicherejsebureau, der i første omgang vil tilbyde ture med dansk rejseleder til seværdige, berømte haver i navnlig det sydlige England.

For ikke at starte for hårdt er der i første omgang kun planlagt to grupperejser i år. Første gruppe skal af sted sidst i juni under temaet ”Romantiske haver i Sydengland” – den anden rejse bliver ”Sensommer i Sydengland” i starten af september. Programmet er blandt lagt så der er kortest mulig afstand mellem haverne, typisk under 20 kilometer. Dermed bliver der mere tid til havevandringer og mindre tid på landevejen.

Bag Tulipa Tours, der har adresse i Virum nord for København, står Birgitte Hannibal. ”I år er der indtil nu planlagt de to rundrejser til engelske haver; turene bliver på fire-fem dage – en hel uge med haver bliver for meget. Prisen på omkring 10.000 kroner per person dækker fly, overnatninger på typisk 4-stjernede hoteller, fuld pension og transport og entre til de haver, vi skal besøge,” siger hun til standby.dk

“Jeg har savnet rejsetilbud som dette”
”Jeg har altid elsket haverejser og vil gerne give andre muligheden for at opleve glæden ved smukke haver. Jeg ved at andre som mig er vilde med at gå i haver. Smukke haver er livsbekræftende ud over alle grænser,” siger Birgitte Hannibal og tilføjer: ”Bliver haverejserne en succes håber jeg at kunne tilbyde otte til ti næste år. England har omkring 3.000 åbne haver, hvor af de i hvert fald 2.000 er værd at se. Mange af dem ligger som perler på en snor.”

Birgitte Hannibals baggrund er inden for kommunikation, senere fik hun job i møde- og eventbranchen, hvor hun blandt andet lærte at planlægge ture. Tulipa Tours vil gøre opmærksom på sine haverejser til de engelske haver via danske haveselskaber, kolonihaveforeninger, planteskoler og sin Facebook-side. ”Vi kommer til at køre rundt i minibus på ofte smalle engelske landeveje når vi skal se de mange fantastiske haver,” siger Birgitte Hannibal og tilføjer: ”Smukke haver er noget af det mest opløftende i verden, og jeg har savnet rejsetilbud med kun haver på programmet – og ikke alt muligt andet.”

Relaterede artikler:

Individuelle luksusrejser hitter

Ny lov for pakkerejser vedtaget

Emirates skaber A380 ud af blomster

 

x

Læs Også

DRF i samarbejde med valutafirma

Danmarks Rejsebureau Forening vil tilbyde sine medlemmer bedre valutakurser. ”Det er et meget simpelt system,” siger DRF’s direktør.

Varm sommer mindskede ikke salg af skirejser

”Vi havde godt nok tilbagegang i juni og juli, men det er hentet ind i de første uger af august,” lyder det fra Danmarks største skirejsebureau – der i sæsonen sender 300 fly fra Danmark til Alperne.

Rejsebureau skifter navn

Danske Team Benns Ski bliver til Vinterly Skirejser – bureauet er del af Skigroup, Danmarks næststørste arrangør af skirejser. Gruppen tæller tre andre skirejsebureauer, blandt andre Højmark Rejser.

Havudsigt blev til gul mur og elevator til stejl trappe

Man skal holde, hvad man lover, ellers falder hammeren prompte, således også i en kendelse mod Kulturrejser Europa til Kreta for tre ødelagte feriedage.

Atter klar til ski på nichedestination

Danske Sun Tours, der primært gør sig indenfor charterrejser, holder den kommende vinter fast i sin foreløbig enlige skidestination. Der flyves fra både København og Aalborg.

Spies i nyt samarbejde med Emirates

Næste år tilbyder Danmarks største charterrejsebureau cirka 2.300 pladser på direkte flyvninger fra Bornholm til Sydeuropa. Men der bliver også samarbejde med DAT og Emirates.