Birgitte Hannibal i en af sine engelske yndlingshaver, Great Dixter, på grænsen mellem Kent og Sussex.

Nyt rejsebureau skyder op

Det nye danske nichebureau sætter fokus på rejser til unikke engelske haver med masser af blomster. I første omgang er der planlagt to grupperejser – næste år kan det blive til 10.

Tulipa Tours er et nyt dansk nicherejsebureau, der i første omgang vil tilbyde ture med dansk rejseleder til seværdige, berømte haver i navnlig det sydlige England.

For ikke at starte for hårdt er der i første omgang kun planlagt to grupperejser i år. Første gruppe skal af sted sidst i juni under temaet ”Romantiske haver i Sydengland” – den anden rejse bliver ”Sensommer i Sydengland” i starten af september. Programmet er blandt lagt så der er kortest mulig afstand mellem haverne, typisk under 20 kilometer. Dermed bliver der mere tid til havevandringer og mindre tid på landevejen.

Bag Tulipa Tours, der har adresse i Virum nord for København, står Birgitte Hannibal. ”I år er der indtil nu planlagt de to rundrejser til engelske haver; turene bliver på fire-fem dage – en hel uge med haver bliver for meget. Prisen på omkring 10.000 kroner per person dækker fly, overnatninger på typisk 4-stjernede hoteller, fuld pension og transport og entre til de haver, vi skal besøge,” siger hun til standby.dk

“Jeg har savnet rejsetilbud som dette”
”Jeg har altid elsket haverejser og vil gerne give andre muligheden for at opleve glæden ved smukke haver. Jeg ved at andre som mig er vilde med at gå i haver. Smukke haver er livsbekræftende ud over alle grænser,” siger Birgitte Hannibal og tilføjer: ”Bliver haverejserne en succes håber jeg at kunne tilbyde otte til ti næste år. England har omkring 3.000 åbne haver, hvor af de i hvert fald 2.000 er værd at se. Mange af dem ligger som perler på en snor.”

Birgitte Hannibals baggrund er inden for kommunikation, senere fik hun job i møde- og eventbranchen, hvor hun blandt andet lærte at planlægge ture. Tulipa Tours vil gøre opmærksom på sine haverejser til de engelske haver via danske haveselskaber, kolonihaveforeninger, planteskoler og sin Facebook-side. ”Vi kommer til at køre rundt i minibus på ofte smalle engelske landeveje når vi skal se de mange fantastiske haver,” siger Birgitte Hannibal og tilføjer: ”Smukke haver er noget af det mest opløftende i verden, og jeg har savnet rejsetilbud med kun haver på programmet – og ikke alt muligt andet.”

Relaterede artikler:

Individuelle luksusrejser hitter

Ny lov for pakkerejser vedtaget

Emirates skaber A380 ud af blomster

 

x

Læs Også

Konkurs i rejsebranchen

Dansk rejsebureau er erklæret konkurs. Rejsegarantifonden frygter tab på cirka 3,2 millioner kroner. Det er årets første konkurs i den danske rejsebranche.

Aflyst rejse dyr for forbrugeren

Et rejsebureau måtte tage 80 procent af rejsens pris som vederlag, da forbrugeren afbestilte turen. Det har Pakkerejse-Ankenævnet afgjort.

Primera Holidays åbner i UK

Den skandinaviske rejsearrangør Primera Holidays etablerer nu et rejsebureau i Storbritannien.

Over 50 udstillere til USA Travel Show 2018

Den største USA-workshop i Skandinavien for rejsebranchen afvikles 5. marts i København. USA er største oversøiske destination for danske rejsende.

Virksomheder bør opdatere rejsepolitik

Stort erhvervsrejsebureau anbefaler offentlige og private virksomheder med rejseaktiviteter for over 350.000 kroner om året regelmæssigt at revurdere deres rejsepolitik.

’Vi blev skræmt til at købe ekstra seating’

Julerejsen til St. John til 70.276 kr. fik klageren til at sikre sig, at et par kunne sidde ved siden af hinanden på flyet mod et tillæg på 2.076 kroner, men krav om erstatning blev afvist. Det er imidlertid et ofte nævnt problem i klagesager.