Oyster card dækker nu også Gatwick

london-visitor-oyster-cardPassagerer, der rejser mellem Gatwick og det centrale London, vil fra nytår få mulighed for at benytte Londons populære rejsekort også på strækningen til lufthavnen.

Håbet er, at brugen af kortet vil nedbringe mængden af køer ved billetlugerne på stationerne, hvor især Gatwick har haft problemer i myldretiderne.

De nuværende papirbilletter i myldretiden koster 15,40 pund fra London til Gatwick – bortset fra Gatwick Express. Med Oyster bliver prisen 14 pund i myldretiden og otte pund uden for myldretid.

Passagerer med kontaktfrie bank- eller kreditkort kan også benytte Oyster-læserne og slipper dermed for at stå i kø ved billetsalg eller for at fylde op på deres Oyster-konto.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.