Radisson Blu i mærkeordning

Radisson Blu Scandinavia i Århus, Radisson Blu Scandinavia i København, Radisson Blu Falconer og Radisson Blu Royal er nu mærket for tilgængelighed og kan findes på hjemmesiden godadgang.dk.

 

At være mærket for tilgængelighed betyder, at de fire hotellers gæster altid kan få nøjagtige oplysninger om adgangsforholdene, så man eksempelvis på forhånd ved, om der er trapper til værelserne, om dørene er brede nok til en kørestol, om allergikere kan få værelser uden gulvtæpper o.l.

 

”20% af befolkningen er berørt af en funktionsnedsættelse. Det er en stor gruppe og vi vil gerne gøre en indsats for, at alle kan færdes på en god måde på vores hoteller,” siger Peter Lauersen fra Radisson Blu Scandinavia i Århus.

 

På godadgang.dk kan gæster, mødeplanlæggere, kolleger m.m. få oplysninger om adgangsforholdene. Det er således blevet lettere på forhånd at vurdere om hotellerne lever op til de individuelle behov, som en gæst nu må have. 

 

I forbindelse med mærkningen er hotellerne blevet opmærksomme på forhold som kan forbedres. Forhold som har stor betydning for, at mennesker med særlige behov kan færdes trygt og sikkert. Radisson Blu vil overveje og prioritere forbedringer af tilgængeligheden.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.