Rejsearrangører klar med fanrejser til fodbold-VM

Finalen ved VM 2018 i Rusland skal spilles på Luzjniki Stadion i Moskva. Foto: mos.ru

TURISME: Danske rejsebureauer arbejder på højtryk for at arrangere fanrejser til Danmarks tre VM-kampe i Rusland til sommer.

I fredags blev det afgjort, hvem Danmark skal spille mod i de indledende puljekampe ved VM-slutrunden i sommeren 2018.

Det er dermed 100 procent fastlagt, i hvilke russiske byer de tre kampe med dansk deltagelse skal spilles. De danske rejsebureauer, der kommer til at udbyde rejser til slutrunden, gik straks i gang med at sammensætte pakkerejser til de mange interesserede fans.

Hos Mangaard Travel Group arbejder man for fuld kraft på at få lagt et program, man kan sende ud til kunderne. Rejsebureauet har imidlertid endnu ikke overblik over priser og antallet af rejser.

”Vi kommer til at lave pakkerejser med en eller flere kampe. Vi er i fuld gang med at planlægge tingene, og vi kan allerede mærke stor interesse fra fansene,” siger Kjeld Jul Madsen, der er partner i Mangaard Travel Group, til standby.dk.

Centrale spillebyer
Danmark møder Peru den 16. juni i Saransk, og den 21. juni er modstanderen Australien i Samara, inden det danske landhold slutter med braget mod Frankrig den 26. juni i den russiske hovedstad, Moskva. Alle tre spillebyer ligger inden for en relativ overskuelig afstand af hinanden.

”Det er godt, at de tre spillebyer ligger nogenlunde centralt i Rusland, og at man ikke skal rejse alt for langt mellem kampene. Det havde selvfølgelig været bedre, hvis kampene var i Moskva, St. Petersborg og Kaliningrad, men det er jo rent hypotetisk,” siger Kjeld Jul Madsen og fortsætter: ”Vi kommer til at tilbyde rejser til fans i alle aldersgrupper. Da der var VM i Sydafrika, havde vi også alle aldersgrupper med – sågar store børn med deres forældre. Så det forventer vi også vil ske til slutrunden i Rusland.”

Et andet rejsebureau, der arrangerer fodboldrejser, er Travel Sense. Men her vil man kun koncentrere sig om kampen i Moskva, og både private og forretningskunder får mulighed for at købe en rejse, lyder det til standby.dk.

Til Moskva for små 6.000 kroner
En del flere private danske fodboldfans vil i stedet rejse med LA Travel, fordi rejsebureauet er partner med DBU. Virksomheden har fået fastlagt priserne på rejser til hver af de tre kampe. Prisen er 7.995 kroner for rejser til hver af kampene mod Peru og Australien, og en rejse til opgøret mod Frankrig koster 5.995 kroner.

Inkluderet i de nævnte priser er direkte fly tur/retur fra København, to overnatninger på trestjernet hotel (inkl. morgenmad), transfer tur/retur fra lufthavn til hotel, russisk- og dansktalende guider samt tilknyttet sikkerhedspersonale.

Relaterede artikler:

Dyrere fly og hoteller

Ingen visumtvang i Rusland – og gratis togrejser ved Fodbold-VM

Jubilæum i stort rejsebureau

x

Læs Også

Udenrigsministeriet fraråder ikke rejser til Sri Lanka

Efter uroligheder er der nu undtagelsestilstand i Sri Lanka. Men Udenrigsministeriet fraråder ikke rejser til landet – og Danmarks Rejsebureau Forening er irriteret over dele af pressens behandling af undtagelsestilstanden.

Rejsejournalister satte pris på rejsebureau

Kendt rejsebureau får Danske Rejsejournalisters Rejsepris 2017 for at holde fast i ”utraditionelle destinationer.” På foreningens generalforsamling var der et minuts stilhed for to afdøde medlemmer.

Kendt brancheprofil bag nyt rejsebureau

Tidligere salgsdirektør og bureauchef i et af Danmarks største leisurebureauer i ejerkredsen af nyt rejsebureau med fokus på ansvarlige rejser.

Rejsebureau overvejer flere kontorer i Danmark

Det store rejsebureau har allerede salgskontorer i fire danske byer – men der kan komme flere, siger direktøren, der i første omgang koncentrerer sig om det svenske rejsebureau, det netop har købt.

Konkursgarantier fra rejsebureauer på 800 millioner kroner

Over 500 danske rejseudbydere stillede sidste år samlet konkursgarantier til Rejsegarantifonden for 805 millioner kroner.

Danskerne flygter fra kulden

DMI melder om sibirisk kulde, snefygning og isglatte veje og det har fået danskerne til at flygte mod varmere lande. Det har sat ekstra pres på rejsebureauerne, der ikke kan følge med.