Fra jomfruturen med Celebrity Edge ses salgschef Henrik Bergkvist hos Royal Caribbean Cruises, til venstre, med ejerne af MyCruise.dk, salgsdirektør Nicki Olsen og administrerende direktør, Claus Jensen. Privatfoto.

Rejsebureauagenter på jomfrutur med krydstogtskib

Det nye krydstogtskib Celebrity Edge er i disse dage på jomfrutur med mange hundrede rejsebureauer, også fra Danmark, der sælger krydstogter med de tre Royal Caribbean-rederier.

Jomfruturen over tre dage med Celebrity Edge starter og slutter i Southampton – blandt de mange hundrede indbudte rejsebureauagenter fra Europa er de danske Krydstogteksperten, Nyhavn Rejser og MyCruise.dk

Rejsebureauerne på turen har blandt andet det til fælles at de sælger krydstogter for Royal Caribbean Cruise Lines, der har tre primære varemærker, selve Royal Caribbean, det lidt finere Celebrity Cruises og så rederiets topprodukt, Azamara Cruises.

Det spritnye Celebrity Edge er første ud af foreløbig fem skibe i den mellemstore Edge-klasse. Det har plads til 3.000 passagerer og har en besætning på 1.500. I sommer vil det sejle primært i Middelhavet.

Skibet er navnlig på forhånd kendt for sit sænkbare Magic Carpet, der dels kan være restaurant, dels landgangsbro når passagererne skal i land med tendere.

”Som et butikshotel”
”Celebrity Edge er stort på den gode måde. Lækkert og ekstraordinært som et butikshotel med mange små detaljer,” siger Lene Gren Steen fra danske Krydstogts Eksperten.

Og fra Claus Jensen, administrerende direktør i MyCruise.dk, lyder det: ”Vi har set mange skibe, men Royal har med Edge skabt et helt nyt produkt. Selv om det er et stort skib, er man i kontakt med vandet via de store vinduer på alle dæk. Det er modern luxury for de, der sætter pris på design samt fantastisk mad og service.”

MyCruise.dk er Danmarks største rejsebureau indenfor krydstogter og sælger cirka 25 procent af de 40.000 krydstogter, der årligt bliver solgt i Danmark.

Royal Caribbean til København 31 gange i år
31 gange i år lægger Royal Caribbean Cruise Lines’ krydstogtskibe til i København. Første gang 21. maj, hvor to af rederiets skibe er i København, Celebrity Silhouette med plads til næsten 2.900 passagerer og Brilliance of the Sea, der kan have 2.100 rejsende. Brilliance of the Sea kommer i alt syv gange til København i løbet af sommeren – og besøger også Skagen.

Begge skal på krydstogter i Østersøen med besøg i blandt andet Stockholm, Helsinki og St. Petersborg.

Relaterede artikler:

Over 30 millioner på krydstogt i år

Krydstogtrederi ser stort potentiale i Danmark

Vred dommer truer krydstogtgigant