Rejseindkøbere får hjemmeside

4. februar skabtes en ny forening for vestdanske rejseindkøbere, ’Corporate Travel Danmark’ kaldet Cotra, som tæller en snes af Vestdanmarks største og mest rejseaktive virksomheder. Cotra arbejder for at fastholde og udbygge udenrigsflyruterne fra lufthavnene i Vestdanmark.

 

 

Nu har foreningen fået en hjemmeside, www.cotra.dk, med en lang række informationer, der kan hjælpe medlemmerne i rejseadministrationen. Desuden skal den styrke netværk og vidensdeling. Det er tilfældet i medlemssektionen, hvor kun medlemmerne har adgang. Her er en række nøgleinformationer om medlemsvirksomhedernes organisering af rejseindkøb.

 

Et andet beskyttet område er et Flypris Index, som foreningen udarbejder med medlemmernes gennemsnitspriser på de største destinationer fra Vestdanmark sammenholdt med IATA-gennemsnitspriser. Den integrerede flysøgemaskine fra Travelmarket sammenligner flypriser fra mere end 600 danske og udenlandske flyselskabers og rejsebureauers hjemmesider.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.