Rejsesalget er tredoblet på få dage

qatar airways A350 XWBRABAT EFFEKT: I løbet af den første halve snes dage i januar har Top Tours tredoblet salget, ikke mindst på grund af denne uges rabat fra Qatar Airlines.

Der er forrygende gang i salget i flere bureauer netop nu. Et af dem er Top Tours i Helsingør, som i forbindelse med sin regnskabsaflæggelse til Frederiksborg Amts Avis oplyser, at bureauet har sat rekord de første ti dage i januar ved at have tredoblet salget.

”Især kampagnen med Qatar Airlines har lagt os fuldstændig ned. Det er også et godt tilbud at kunne flyve på business class til samme pris, som det normalt koster på økonomiklasse,” siger direktør og medindehaver Martin Bisp.

Avisen oplyser ikke nærmere om kampagnen, men den kører kun i denne uge og med en gyldig rejseperiode helt frem til december. Der et typisk tale om en business class billet retur mellem København og Bangkok for ca. 8.000 kr. Og business class på de to daglige afgange er kendt for høj klasse.

Økonomiprisen ligger nede på omkring 4.000 kr. retur for samme strækning og bruges af mange bureauer til en attraktiv pakkepris til en Thailand-ferie. Flyselskabet kører i denne uge også en ”to for en billetpris”, baseret på individuelt rejse, hvor kunder og/eller bureauer skal være hurtige til at finde hotel i Thailand.

Fra avisens artikel fremgår i øvrigt, at Top Tours har haft milliontab på valutakurser, men kan alligevel præstere et nettoresultat før skat på 8,3 mio. kr. (mod 15,7 mio. kr. året før).

Top Tours har afdelinger i Helsingør, København og Faxe.