Rekord i Nordsjællands mødeturisme

Foto Jesper Rønne - www.jrfoto.dk

Foto Jesper Rønne.

VisitNordsjællands netværk Unikke Mødesteder giver flotte vækstresultater. Igen i år har Kongernes Nordsjælland tiltrukket et rekordstort antal møde- og erhvervsturister.

Antallet er steget med 23% i første halvår af 2015 i forhold til samme tid i rekordåret 2014. I juli 2014 var der registreret 100.800 overnatninger, og det tal er i år steget til 123.956. Det gør de første seks måneder af 2015 til de bedste nogensinde.

Det er især medlemmerne i VisitNordsjællands netværk Unikke Mødesteder, der kan glæde sig over, at indsatsen har givet en markant stigning i erhvervsovernatninger. VisitNordsjælland og Unikke Mødesteder er ejet af de fem ommuner Gribskov, Fredensborg, Helsingør, Hillerød og Halsnæs.

VisitNordsjællands chefkonsulent Berit Elmark: ”Æren for de flotte tal ligger hos partnerne i Unikke Mødesteder, der tør investere tid og penge i det succesfulde netværk. Intet andet sted i Danmark har man set et lignende netværk, hvor så mange konkurrenter i fællesskab er gået sammen om at skabe unikke løsninger inden for mødeturisme”.

”Det er en ny måde at tænke strategisk på. I stedet for kun at fokusere på vækst for sig selv, tænker netværkets partnere i vækst for hele destinationen. Hver gang vi kan få flere gæster til Nordsjælland gavner det alle partnerne, og de forstår fordelen i at kunne deles om de overnatninger og møder vi får”.