Royal Caribbean styrker dansk salgsstab

Jacob Kock ny salgsdirektør for Royal Caribbean i Danmark.

Jacob Kock ny salgsdirektør for Royal Caribbean i Danmark.

CRUISE: Nye salgsdirektører udnævnt i de tre skandinaviske lande, og i fremtiden bliver der tre til at fokusere på det danske salg og ikke mindst pleje de mange agenter.

Krydstogtrederiet med den største salgsorganisation i Danmark er Royal Caribbean. Sådan har det været i mange år. Undervejs har der været forskellige udformninger og en mere eller mindre fjernstyring fra Oslo.

Med øjeblikkelig virkning bliver det anderledes. Den nordiske afdelings nye direktør i Oslo, Mats Jacobsson, har ønsket en mere enkel og stringent opbygning med en lokal salgschef i hvert af de tre skandinaviske lande.

Derfor er Jacob Kock Plinius udnævnte til dansk chef, mens Henrik Bergkvist og Klaus Tøth fortsætter som salgskonsulenter for alle tre brands.

Jacob kommer hjem efter i fire år at have haft de to skibe fra Azamara som sit område i hele Norden og i Baltikum.

”Jeg glæder mig til opgaven og tror på rigtig god vækst på vort danske marked i 2016 med flere helt nye skibe. Vi skal allesammen på landevejen og besøge agenter. Vi ved, hvad en stor loyal agentportefølje betyder for salget.

Jeg vil da savne mine hjertebørn fra Azamara lidt, men nu glider de jo også ind i vort samlede danske udbud, ” siger han til standby.dk.

I nær fremtid vil agenterne få at vide, hvem der er deres kontaktperson.