Scandic har fået fornyet og udvidet sin aftale om levering af møde- og konferencefaciliteter til den danske stat. Et kommende Scandic -hotel bliver dette tæt på Københavns Lufthavn.

Scandic lander kæmpe kontrakt med den danske stat

Danmarks største hotelkæde bliver med ny aftale landets største leverandør af konference- og mødefaciliteter til staten.

Moderniseringsstyrelsen under Finansministeriet har på vegne af den danske stat netop indgået en ny, udvidet konferenceaftale med Scandic. Den nye aftale omfatter nu 16 af Scandics foreløbig 25 hoteller i Danmark, en stigning på 33 procent i forhold til den udløbne aftale. Den to-årige aftale er på 200 millioner kroner til alle deltagende møde- og konferencecentre i Danmark, ikke kun Scandic.

Scandic bliver med den nye konferenceaftale landets største leverandør af møde- og konferencefaciliteter til den danske stat. Aftalen gælder alle statslige ansatte og er også et tilbud til medarbejdere i kommunerne og regionerne.

”Vi er stolte over, at den danske stat igen har valgt Scandic som hovedleverandør af møde- og konferencefaciliteter til statslige ansatte. Møde- og konferenceafholdelse er et fokusområde for os og et centralt element i Scandics forretningsstrategi. Vi ser frem til byde endnu flere statslige ansatte velkommen på vores mange hoteller,” siger Casper Puggaard, kommerciel direktør for Scandic i Danmark.

Flere Scandic-hoteller med i den nye aftale
Den danske stat har i den nye aftale inkluderet en række Scandic-hoteller, som ikke tidligere har været med. I Jylland er Scandics hoteller i Frederikshavn, Horsens, Herning og Silkeborg tilføjet den nye konferenceaftale. Den omfatter også fem Scandic- hoteller på Sjælland og i hovedstadsområdet der ikke før har været med i aftalen.

Moderniseringsstyrelsen har haft en række krav til leverandørerne ved indgåelse af den nye konferenceaftale. Der har blandt andet været ønsker til mødelokalernes kvalitet og indretning, økologiske råvarer i forplejningen samt til leverandørens miljøarbejde.

”Vi har i 25 år arbejdet med bæredygtighed i Scandic, og alle vores hoteller er i dag Svanemærket af Miljømærkning Danmark. Vi er engageret i samarbejde med lokale, danske leverandører, når det gælder det kød og fisk, vi serverer på hotellerne,” siger Casper Puggaard.

Scandics foreløbig 25 hoteller i Danmark har 1.200 medarbejdere. I alt er Scandic som Nordens største hotelkæde til stede i seks lande med 280 hoteller og 55.000 værelser. Kæden har totalt 16.000 medarbejdere.

Relaterede artikler:

To mødespecialister indgår samarbejde

Nyt eventkoncept vil prøve kræfter med Danmark

VisitDenmark øger fokus på MICE

Scandic får ny Food & Beverage-direktør