Henrik G. Jensen, bureauchef og medejer i Århus Charter, til venstre, med Mikael Nilsson, Manager Charter Sales hos SAS. Foto: Århus Charter.

SAS i nyt samarbejde med dansk charterrejsebureau

Århus Charter fra Primo Tours Gruppen vender fra næste års sommerprogram tilbage til samarbejdet med SAS på charterflyvninger ud af Aarhus Lufthavn.

Den nye flyaftale mellem Århus Charter og SAS betyder, at det tidligere samarbejde mellem de to genopstår fra Aarhus Lufthavn.

Århus Charter, der sidste år for sjette gang vandt Danish Travel Award-prisen som Danmarks Bedste Charterarrangør, fokuserer også næste år på at sende sine chartergæster sydpå fra hjemmebanen Aarhus Lufthavn.

Det sker med en ny flyaftale med SAS, der er med til at øge Århus Charters kapacitet med knap 10 procent henover sommeren og 17 procent over hele 2020, oplyser Århus Charter i en pressemeddelelse. Tidligere har Århus Charter brugt Danish Air Transport til at flyve sine gæster, men DAT ønsker generelt at reducere sine charterflyvninger.

”Vi glæder os over den her aftale, som sikrer os den kvalitet og det serviceniveau, som er synonym med Århus Charter. Det er SAS garant for, og med nyere Airbus-fly får vore gæster god komfort, mens de bliver betjent af dansk personale. Det er noget, vores gæster efterspørger,” siger bureauchef i Århus Charter og medejer, Henrik G. Jensen, og tilføjer:

”SAS kommer til at flyve hovedparten af vores sommerprogram til blandt andet Zakynthos, Mallorca, Cypern og Kreta.”

Og Mikael Nilsson, Manager Charter Sales hos SAS, siger i pressemeddelelsen:

”SAS er glade for aftalen med Århus Charter, som vi tidligere har haft et godt samarbejde med, og vi er glade for, at vi på den måde kan manifestere både vores egen og Århus Charters tilstedeværelse i Aarhus Lufthavn. Det er to parter, der passer godt sammen med et højt kvalitetsniveau, hvilket kommer de rejsende til gode.”

Århus Charter er – målt i antal årlige gæster – Danmarks niendestørste charterrejsebureau og en del af Primo Tours-gruppen. Århus Charter flyver omkring 90 procent sine 25.000 gæster ud af Århus Lufthavn, mens resten afgår fra Aalborg Lufthavn.

Århus Charter holder sig fra Danmarks næststørste lufthavn, Billund, hvor familiemedlemmet Primo Tours har mange af sine gæster, oplyste bureauchef Henrik G. Jensen i sommer til STANDBY.dk

Med i Primo Tours-koncernen
Århus Charter er sammen med selve Primo Tours og SunCharter med i Primo Tours-koncernen, der næste år forventer cirka 90.000 chartergæster fløjet sydpå fra lufthavnene i Billund, Aalborg og Aarhus.

Det sker for Århus Charter med SAS ud af Aarhus Lufthavn, færøske Atlantic Airways klarer flyvninger for koncernens selskaber ud af Billund Lufthavn, mens Danmarks nyeste flyselskab, Great Dane Airlines, skal klare flyvningerne ud af sin hjemmebase i Aalborg Lufthavn.

Primo Tours-gruppen omfatter også “Verdn” – det tidligere Beach Tours som Primo Tours sidste år købte af Aller Leisure. Verdn betyder Verden, men kun stavet med et ”e” som ordet sammentrukket udtales, sælger kun rejser med rutefly.

 

Relaterede artikler:

Rejsebureau mangler flykapacitet

Tilfredshed med overskud i Primo Tours

Dansk rejsebureau skifter navn

 

Sponsoreret link: 
Planlægger du en forlænget weekend i en europæisk storby
– Følg Rejsesiden.dk og få håndplukkede deals på Facebook og per e-mail

Er du på udkig efter afbudsrejser med all inclusive, så kan du få overblikket på Travelmarket.dk.
Sammenlign priser og find de billigste og bedste rejser med all inclusive.