SAS flyver i dag mellem København og Tokyo med Airbus A340. (Arkivfoto: © Thorbjørn Brunander Sund, Danish Aviation Photo)

SAS klar med fremstød for Japan

For at øge fokus på sin rute København-Tokyo har SAS inviteret rejsebranchen til sammenkomst i København og møde med mulige japanske samarbejdspartnere.

”Siden 1951 har SAS haft flyvninger til Japan,” skriver SAS i indbydelsen til danske rejsebureauer, der er inviteret til en sammenkomst om Japan den 27. november i København på Radisson Blu Hotel Scandinavia fra morgen til over middag.

Ved arrangementet kan aktører i turismebranchen fra såvel Danmark som Japan komme i dialog med hinanden om Japan som turistdestination. Der bliver indlæg som for eksempel sætter fokus på japansk kultur og landets smukke natur. Her er chancen for at møde repræsentanter for den japanske turismebranche og lære om de mange muligheder, Japan tilbyder som voksende turistdestination, hedder det fra SAS.

”Vi ønsker med dette event i København at sætte ekstra fokus på Japan som destination, og fremvise nogle af de mange muligheder, landet rummer. Tokyo er oplagt destination som storby, men landet har også en rig tradition og historie,” siger salgschef for SAS Danmark, Michael Hansen, til STANDBY.dk

Sammenkomsten på Scandinavia vil blandt andet byde på repræsentanter fra byen Kumamoto i det sydlige Japan, der næste år er værtsby for VM i kvindehåndbold, samt Nagano med blandt andet sine store skisportsområder.

Den danske rejsebranche kan blandt andet møde Japans svar på VisitDenmark, Japan National Tourism Board, samt en deltager fra den japanske ambassade i København.

Stadig plads ved Japan-sammenkomsten
SAS har til sammenkomsten på Scandinavia indbudt en række leisure-rejsebureauer og andre gode samarbejdspartnere som ønsker at lære mere om Japan som rejsemål – herunder når det gælder Meeting og Event-aktiviteter. SAS oplyser, at der stadig er ledige pladser til arrangementet.

SAS flyver i dag dagligt mellem København og Tokyo i sommerhalvåret, og i vinterhalvåret seks gange om ugen. Ruten flyves på under 12 timer med en Airbus A340. SAS har omkring 345 årlige returflyvninger og 170.000 sæder mellem København og Tokyo, oplyser SAS.

Relaterede artikler:

SAS fejrede ny rute til Hong Kong

På skiferie i Asien

SAS lukker og slukker i Australien