Silkeborg-bureau udvider aktiviteterne

Den nye bureauchef Michael Bach Andersen (tv.) og direktør Claus Andersen foran kontoret i Silkeborg.

Den nye bureauchef Michael Bach Andersen (tv.) og direktør Claus Andersen foran kontoret i Silkeborg.

For at udvide aktiviteterne på både bus- og flyrejser har Ans Rejser i Silkeborg, ansat Michael Bach  Andersen som bureauchef med tiltræden 1. marts.

Han startede i 1998 hos Team Benns i hjembyen Holstebro. Var to år tilknyttet Højmark Rejser i Ringkøbing, Derefter leder af Team Benns skirejse-afdeling, inden han 1. maj 2012 tiltrådte som afdelingsleder og produktchef hos Risskov Travel Partner i Randers.

Allerede i 2015 kan bureauets mange kunder vente en kraftig udvidelse af produkt-sortimentet, fastslår Michael Bach Andersen.

Siden bureauets start i 2006 har Arne Doktor stået for den daglige ledelse, men han har ønsket at blive frigjort for de administrative opgaver. I stedet vil han koncentrere sig om den tætte kontakt, Ans Rejser har til et stort antal seniorklubber, pensionistforeninger, folkelige foreninger m.v. i det midtjyske. Han fortsætter som aktiv rejseleder til en række udvalgte feriemål.

Ans Rejser og Ans Bussen, hvis indehavere er direktørparret Susan og Claus Andersen, flyttede i juni 2012 fra Ans til Nygade 20 i Silkeborg. Det skete i forbindelse med åbningen af Silkeborg Rejsebureau, der har Britta Riis som leder.