Skal bo 30 dage i lufthavn

LUFTFART: En blogger skal fra 10. oktober bo 30 dage i Helsinki Lufthavn. Det bliver et miks af et eksperiment, reality TV og brug af sociale medier, siger arrangørerne.

Den kinesiske blogger og ’influencer’ Ryan Zhu skal opholde sig en måned i lufthavnen. Det er lidt som Tom Hanks-filmen The Terminal, hvor personen dog var meget længere tid i lufthavnsterminalen.

Under sine 30 dage kan Ryan Zhu eksperimentere, afprøve og bedømme produkter i lufthavnen – han skal bl.a. overnatte i de små hvilekabiner, der står til passagerernes brug, oplyser virksomheden Finavia, der driver en række finske lufthavne.

Finavia, der bl.a. dækker opholdet via Facebook, siger, at initiativet er taget for at vise, at Helsinki er en af verdens bedste lufthavne – og bl.a. med navnlig Finnair har nogle af de hurtigste forbindelser mellem Nordeuropa og Asien.

Eksperimentet har sin egen hjemmeside: lifeinhel.tv

x

Læs Også

Flest direkte ruter fra Frankfurt

Otte europæiske lufthavne på Top 15 over lufthavne verden over denne sommersæson med flest direkte ruter - Frankfurt topper listen, mens Paris de Gaulle betjenes af flest ruteflyselskaber.

Cathay Pacific med ny Hong Kong-lounge

Når Cathay Pacific starter med direkte flyvninger fra København til Hong Kong kan de rejsende benytte den nye The Deck-lounge i Hong Kong.

Cypern mødte rejsebureauerne

Cobalt Air og Cyperns turistorganisation havde i denne uge sat danske rejsebureauer i stævne til en præsenation af den nye flyrute til Larnaca.

Billige flybilletter i påsken

Der er rift om de billige flybilletter i påskeferien. Alligevel er det stadig muligt at komme billigt afsted, viser et pristjek foretaget af Travelmarket.dk.

Turkish Airlines har nu over 300 destinationer

Det tyrkiske Star Alliance-medlem var i forvejen det flyselskab i verden med ruter til flest lande. Men åbningen af sin destination nummer 301 betjener Turkish Airlines nu 121 lande.

London-lufthavn vil være endnu større

Londons tredjestørste lufthavn forventer inden for 10 år at øge sit passagertal med otte millioner. Stansted vil også tiltrække flere oversøiske ruter til blandt andet Kina og USA.