Slut med mænd i skørter

nederdelAnsatte hos Arriva – mandlige som kvindelige – kan se frem til snart at få et alternativ til skørter eller lange bukser i sommervarmen.

Historien om lokomotivførerne på Roslagsbanen i Stockholm, der ikke måtte gå i shorts i sommervarmen, men gerne måtte benytte nederdele, er gået verden over og det har nu fået Arriva til at ændre signaler, skriver travelreport.se.

”Vi skal tilbyde vores medarbejdere muligheden for at bære shorts”, siger Tomas Hedenius, kommunikationschef for Arriva Sverige, til TT.

Arriva har hidtil i sin uniformskode forbudt shorts, hvilket de ansatte har beklaget sig over, fordi lange bukser bliver for varmt. Nyheden om, at 13 mandlige ansatte på Roslagsbanen har trukket i skørter i de seneste ugers varme vejr spredte sig som en løbeild verden over. Nu siger Tomas Hedenius, at selskabet har taget ved lære af de ansattes synspunkter.

Han tilføjer, at shortsene er på vej som en uniformsdel, men at det er uvist, hvornår de kan blive udleveret, men det vil ske så snart som muligt.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.