Smølferne flyver med Brussels Airlines

smoelferI over 50 år har Smølferne underholdt børnene, og nu er de gået ombord på Brussels Airlines fly til glæde for det stigende antal rejsende børn og som ny belgisk ambassadør.

Smølferne stammer fra Bruxelles, hvor de kom til live for mere end 50 år siden hos tegneserie-kunstneren Peyo. De er stadig populære hos børn verden over, som glæder sig over de mere end 100 Smølfer, der lever i Smølfe-byen og kæmper mod troldmanden Gargamel. De har optrådt i over 400 tegneseriebøger og to 3D film.

Børn, der flyver med Brussels Airlines til USA, Canada eller Afrika får alle udleveret en madkasse med farvebøger og fingerdukker, mens maden i madkasserne er udvalgt af en gruppe på 60 børn under en særlig smagstest. Der er mindre Smølf-madkasser til børn på de regionale fly fra Bruxelles.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.