Sådan skal Tik Tak se ud. Foto: Tivoli.

Snurretoppen i Tivoli får vild afløser

Et kært minde for mange Tivoligængere i mange år er forsvundet, men erstattes af den vildere forlystelse ved navn Tik Tak.

Det vakte både opsigt og direkte harme, da Tivoli annoncerede, at Snurretoppen skulle smides til skrot.

Efter 29 års tro tjeneste og mere end 14 millioner ture var den simpelthen både træt og rundtosset. Men pressechef Torben Plank lovede i TV2 Lorry, at gøre skaden god igen, og nu kommer afløseren snart på plads.

Hvor Snurretoppen stod, er der et stort hul i jorden, men håndværkerne lover, at Tik Tak bliver klar til sommeråbningen den 24. marts.

Hvor man før kunne få sig en snurretur, kan man fremover blive kastet og rusket både vertikalt og horisontalt i op til otte meters højde i den nye Tik Tak, skriver Tivoli torsdag.

”Det er en tidsrejse, hvor gæsterne fastspændt svæver – andre vil måske opleve det som om de kastes –  gennem tiden. Der er garanti for rundtossethed, når det store urværk, kompasset og timeglasset sættes i svingninger”, hedder det ifølge TV2 Lorry.

Millioner til fornyelse

Tik Tak har været flere år undervejs og er beregnet til både voksne og børn. Den har kostet omkring 30 millioner kroner, hvilket er lidt mindre end tidligere års investeringer i nye forlystelser.

Før åbningen i 2016 brugte Tivoli blandt andet 50 millioner kroner på den nye 45 meter høje ‘Fatamogana’, der står i forlystelsesområdet Orienten, hvor også Det Gyldne Tårn og Dæmonen ligger.

 

Relaterede artikler:

To-cifret millioninvestering i Tivolis vinter

Tivoli klar med investering på 250 millioner kroner

Uventet stærk Halloween og julesæson i Tivoli