Søslaget om Bornholm blusser op

bornholmerfærgenTransportministeren skulle fredag underskrive kontrakten med Mols-Linien om færgebetjeningen af Bornholm i 10 år fra 1. september 2018, men det blev forpurret af en klage fra Danske Færger, som betjener ruten.

”Selskabet har modtaget meddelelse om, at Danske Færger A/S, der også havde afgivet tilbud på den pågældende besejling, i dag har indgivet klage over kontrakttildelingen. Underskrivelsen af kontrakten mellem Transport- og Bygningsministeriet og Mols Linien A/S derfor er udsat”, skrev Mols-Linien fredag aften i en meddelelse til fondsbørsen.

Mols-Linien fik tildelt kontrakterne på ruterne Rønne-Køge og Rønne-Ystad den 10. maj, og der skulle så gå 10 dage før kontrakten kunne underskrives, skriver business.dk.

Det jyske rederi blev valgt, fordi rederiet har præsenteret det økonomisk bedste tilbud med en halvering af billetprisen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.