Stadig flere mødes i Nordsjælland

pharmakonMICE: Sidste år havde Nordsjælland 315.095 erhvervsrelaterede turismeovernatninger – det højeste antal siden 2010.

Fremgangen sikres bl.a. af netværket Unikke Mødesteder i Kongernes Nordsjælland, der de kommende dage deltager på Skandinaviens største møde- og eventmesse i Forum.

Flere erhvervsdrivende vælger Nordsjælland, når de skal holde møde med deres virksomhed. Sidste år var der 315.095 erhvervsrelaterede turismeovernatninger i Nordsjælland, en stigning på knapt to procent sammenlignet med året før.

Unikke Mødesteder, der består af 15 mødepartnere i Nordsjælland, står også sammen, når det på møde- og eventmessen i Forum handler om at synliggøre Nordsjælland, som mødested over for resten af Danmark.

”Det helt unikke ved vores netværk er, at vi deles om gæsterne. Selv om mødestederne er konkurrenter, hjælper vi med at planlægge møder for dem, hvor de kan sove på f.eks. Hotel Hillerød, spise hos Frederiksborg Centret og holde møde på Pharmakon Konferencecenter,” siger Berit Elmark, chefkonsulent for møde- og erhvervsturisme i Nordsjælland.