Star Tour sætter 20 ekstra flyafgange ind i efterårsferien

2

ferie fritid vand strandCHARTER: Den kolde danske sommer har betydet stigende efterspørgsel, men da der er mindre udbud end sidste år, er der færre muligheder i skoleferien, som snart synger på sidste vers.

Sidste sommer var varm og solfyldt i Danmark og blev en kold gyser for charterbranchen. I år har det været noget af en kold oplevelse for danskerne at blive hjemme i Danmark. Derimod er der grund til at tro, at charterbureauerne har haft det betydeligt bedre på grund af mindre udbud og højere priser.

Til gengæld kunne noget tyde på, at mange har fortrudt og ikke har nået at komme sydpå, mens tid var. Samtidig er en hel serie til Tunis blevet aflyst på grund af terror. Sidst er Ryanairs påtvunge aflysninger slået igennem til Kreta, Korfu og Tenerife fra Billund.

Nu mener i hvert fald Star Tour, at der er behov for at sætte ekstra kapacitet ind til næste skoleferie i oktober.

”Vi kan mærke, at der er tusindvis af danskere, der er blevet fanget herhjemme i den dårlige danske sommer. Derfor indsætter vi nu ekstra fly i efterårsferien, ” siger pressechef Nikolai Johansen.

Star Tour sætter 20 ekstra flyafgange ind fra København, Billund og Aalborg til Cypern, Mallorca, Antalya, Kreta, Kap Verde, Samos og Tenerife.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "Star Tour sætter 20 ekstra flyafgange ind i efterårsferien"

Notify of
avatar
Stina
Stina

Startour har ikke haft Tunesien i programmet de sidste 2 år.

Stig
Stig

Lyder ikke troværdigt at man “sådan lige” kan indsætte 20 ekstraflyvninger på en uge, med mindre man blot forlænger en sæson. Ellers bliver der lidt mange tomben til at det er rentabelt. Det er vist en klassisk Stig Elling…

wpDiscuz