Statsminister Lars Løkke Rasmussen snupper en selfie i Danmarkshallen – til venstre administrerende direktør for Messecenter Herning, Georg Sørensen. Foto: Lars Møller, Messecenter Herning.

Statsministeren besøgte Ferie for Alle

Det hører til sjældenhederne, at en dansk statsminister besøger danske rejsemesser. Men det skete lørdag ved Ferie for Alle, hvor Lars Løkke Rasmussen var tre timer i Messecenter Herning.

”Det er første gang i mine 15 år i spidsen for Ferie for Alle, at den siddende statsminister har besøg vores messe. Men det gjorde Lars Løkke Rasmussen i lørdags, hvor han var her i tre timer,” siger projektchef for Ferie for Alle, Anders Ladefoged Mortensen, til STANDBY.dk

Klik for stort format. Hovedparten af medlemmerne for Messekomiteen for Ferie for Alle; se navnene i selve artiklen. Forrest sidder statsminister Lars Løkke Rasmussen, til venstre, og administrerende direktør for Messecenter Herning, Georg Sørensen. Foto for MCH, Lars Møller.

Lars Løkke Rasmussen havde sagt ja tak til en indbydelse fra det store charterrejsebureau, Bravo Tours, om at komme og fortælle om sine rejser ved et foredrag arrangeret af Bravo Tours under weekendens Ferie for Alle.

Statsministeren havde inden sin ankomst også spurgt administrerende direktør for Messecenter Herning, Georg Sørensen, om han som privatperson kunne komme rundt og se feriemessen.

Georg Sørensen var med til at vise statsministeren rundt. Lars Løkke Rasmussen fik under sit besøg fra klokken 10.30 til 13.30 talt med mange udstillere og besøgende ligesom han havde frokost med den såkaldte Messekomite for Ferie for Alle, der hvert år arbejder med at gøre messen endnu bedre.

Messekomiteen for Ferie for Alle består af en række formænd for brancheforeninger indenfor den danske rejsebranche, blandt andet Danmarks Rejsebureau Forening, Rejsearrangører i Danmark – charterselskabernes brancheforening og ANTOR, der repræsenterer de udenlandske turistkontorer i Danmark.

Til sammenkomsten var også inviteret direktører for de store jyske lufthavne.

Medlemmerne af Messekomiteen for Ferie for Alle er:
På billedet (klik for at se det i stort format) sidder Lars Løkke Rasmussen og Georg Sørensen – bagved står hovedparten af Messekomiteen for Ferie for Alles medlemmer.

De er fra venstre: Jan Hessellund (specielt inviteret af MCH), administrerende direktør, Billund Lufthavn
Asger Domino, administrerende direktør, Stjernegaard Rejser og formand for Danmarks Rejsebureau Forening
Knud J. Sørensen, Key Account Manager MCH – projektleder for camping siden 1997
Anders Ladefoged Mortensen, projektchef MCH Messecenter Herning og projektchef for Ferie for Alle siden 2005
Karin Gert Nielsen, ejer af og administrerende direktør for Atlantic Link (Danmarks største General Sales Agent bureau) samt direktør for den danske Discover America-komite
Bo Schou Lauridsen, nordisk direktør Tysk Turist Information og formand for ANTOR – Foreningen for udenlandske turistkontorer i Danmark
Morten Kjeldsen, administrerende direktør for Isabella (fortelte) – han repræsenterer producenterne i messekomiteen
Per Højgaard, direktør Adria Caracvan – han repræsenterer producenterne i messekomiteen
Jette Nielsen, turistchef Ikast/Brande og bestyrelsesmedlem i Dansk Turisme Fremme 
Flemming Rasmussen (bagest), turismedirektør for Destination Djursland
Peder Hornshøj, administrerende direktør Bravo Tours, bestyrelsesmedlem i RID   – Rejsearrangør i Danmark (pakkerejser)
Jesper Kjeldsen, bestyrelsesmedlem i PGA – Forening af professionelle danske golftrænere og Spillere
Peter Høgsberg, administrerende direktør for Aarhus Lufthavn, specielt inviteret af Messecenter Herning.

Weekendens Ferie for Alle i Messecenter Herning havde 61.319 registrerede besøgende – en fremgang på beskedne 654 i forhold til de 60.665 besøgende ved messen sidste år.

Relaterede artikler:

Fårup Sommerland vinder Havfrueprisen 2019

Herning klar til årets Ferie for Alle

Apollo i bæredygtige T-shirts til Ferie for Alle