Stort Choice-resort ved Malmö

”I Nordic Choice elsker vi alt, som er stort. Dette var en once in a lifetime mulighed. Hoteller er i dag mere  end en seng at sove i, og flere ser hotellet i sig selv som et rejsemål. Resorthoteller bliver et spændende marked fremover”, siger Petter A. Stordalen, ejer og bestyrelsesformand for Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels har allerede et Comfort hotel, et Quality hotel og et Clarion Collection hotel i Malmö og et i Lund. I 2014 åbner Clarion Hotel & Congress Malmö med 444 nye værelser og et totalt kongresareal på små 5.000 m2. Et resorthotel er den sidste brik i selskabets sydsvenske satsning,

Det 69.000 kvadratmeter store resortanlæg etableres i tilknytning til en av Nordens bedste golfbaner, PGA National of Sweden. Anlægget skal bestå af 200 lejligheder, badeland og spa og et konferencehotel med mindst 300 værelser. Anlægget etableres i Bara i nærheden af Malmö, og bliver en del af Quality Resort kæden.

Vores resorthoteller er skræddersyede til at kombinere ferie, konference eller forretningsrejse med fritidsinteresser. Hos os skal både store og små altid have noget at glæde sig til. I dag glæder vi os derfor over at kunne sende vores gæster til Bara i fremtiden”, siger Torgeir Silseth, adm. direktør i Nordic Choice Hotels.

Skrevet af Flemming Juul