Medarbejdere fra blandt andet Liwlig Group og danske Welcome. PR-foto.

Stort nordisk eventbureau køber dansk aktør

For ”et tocifret millionbeløb i den pæne ende” har finske Liwlig Group, der kalder sig Nordens største eventbureau, købt det danske event- og mødedesign-bureau Welcome.

Den nordiske eventgruppe Liwlig Group tilføjer endnu en virksomhed og dermed endnu et land til sin virksomhed, der nu inkluderer 260 medarbejdere i Norden og med en forventet omsætning i år på 100 millioner euro. Med opkøbet af danske Welcome er Liwlig nu i Finland, Sverige, Norge og Danmark.

I en pressemeddelelse betegnes danske Welcome A/S som et af Danmarks største eventbureauer. Welcome, der åbnede i 1998, arrangerer møder og events inden for de fleste brancher, men med særligt fokus på healthcare, IT, Finans, industri og shipping.

Finske Timo Aalto, administrerende direktør i Liwlig Group, siger: ”Ledelsen i Welcome er entreprenante og har opdyrket nogle fantastiske kompetencer, der er relevante for kunder i både Norden og resten af verden. Så for os styrker købet både hele gruppens kompetencer og giver os en god forankring i det danske marked.”

Liwlig arrangerer ifølge egne oplysninger årligt over 1.000 events i 50 lande.

Behov for flere muskler
De tre partnere i Welcome, Jannik Seifert, Magnus Holde-Bygvraa og Peter Stigsnæs-Eriksen, har siden 2017 udgjort ledelsen af virksomheden. De fortsætter med at drive Welcome, der årligt omsætter for syv millioner euro, oplyses det.

Partner i Welcome, Jannik Seifert, siger i pressemeddelelsen: ”Vi har længe set en stigende internationalisering fra vores kunder, og skal vi følge med på den lange bane, har vi behov for flere muskler.”

Liwlig har købt 100 procent af aktierne i Welcome. Partnerne i Welcome bliver som led i handlen medejere i Liwlig Group.

Opkøbet af danske Welcome er det fjerde, siden Timo Aalto i 2019 fik den finske kapitalfond MB Funds ind som hovedejer af bureauet Tapaus, som Liwlig Group er vokset ud af. Liwlig, der kalder sig Nordens førende eventbureau, har allerede foretaget to opkøb i Sverige og et i Norge – og nu også i Danmark.

 

Relaterede artikler:

Atlantis Rejser solgt til europæisk rejsekoncern

Ser mørke skyer i incomingbranchens horisont

“Erhvervsrejsemarked domineres af store bureauer”