Den nye danske salgschef for Ligula Hospitality Group, Hans Nis-Hanssen, foran Copenhagen Plaza. Foto: Ligula Hospitality Group

Svensk hotelkæde med ny dansk salgschef

Hans Nis-Hanssen er ansat som ny salgschef i Danmark for den svenske hotelkæde Ligula Hospitality Group, der har fire hoteller i København.

Fremover skal Hans Nis-Hanssen forstærke tilstedeværelsen af svenske Ligula Hospitality Group på det danske hotelmarked. Han blev ansat som hotelkædens salgschef i Danmark tilbage i marts måned.

Hans Nis-Hanssens primære arbejdsområde bliver at samle, koordinere og gennemføre salg blandt den svenske hotelkædes fire hoteller i Danmark, der alle ligger i København. Hotellerne er Copenhagen Plaza, Mercur Hotel, Richmond Hotel og Copenhagen Star.

Aktiviteterne som salgschef i Danmark indbefatter salg og samarbejde med kædens fire danske hoteller og som support til kædens øvrige markeder.

“Det glæder os meget at kunne byde Hans velkommen i Ligula-familien. Vi er glade for, at vi kan forstærke vores organisation i Danmark med en person, som medbringer værdifulde kompetencer og professionel erfaring fra branchen,” siger Christer Lundberg, der er Ligula Hospitality Groups danske landechef.

Hoteller med liv og sjæl
Hans Nis-Hanssen har således været i gang med sit nye arbejde i et par måneder, og han havde allerede før ansættelsen et godt kendskab til hotellerne i København.

“Set som hotelkæde, er Ligula et utroligt spændende projekt. Jeg ser frem til at skulle opbygge, udvikle og pleje hotellernes kunder. Samtidig er hotellerne i København, hoteller jeg har kendt hele mit liv, hoteller med liv og sjæl samt en spændende historie. Alt i alt en meget udfordrende og spændende opgave jeg går i møde med et hold dygtige kollegaer her på hovedkontoret,” siger Hans Nis-Hanssen.

I 2017 solgte danske Hotel Property Group de fire københavnerhoteller til det børsnoterede svenske ejendomsselskab Balder. Ligula Hospitality Group fik ansvaret for driften af alle fire hoteller, efter den svenske hotelkæde i forvejen drev Copenhagen Plaza og Richmond Hotel. De fire hoteller har i alt 475 værelser.

Indtil 2006 var Copenhagen Plaza, Mercur Hotel, Richmond Hotel og Copenhagen Star drevet af den franske hotelgigant Accor, men selskabet valgte at trække sig fra det danske marked efter trecifrede milliontab.

 

Relaterede artikler:

Kæmpe hotelhandel i København

Svensk hotelgruppe øger i København

Richmond åbner konferenceafdeling