Den nye First Class Lounge hos Swiss i Zürichs lufthavn.

Swiss klar med ny First Class Lounge

På mandag åbner Star Alliance-medlemmet sin nye lounge til passagerer på første klasse i Zürichs lufthavn – Swiss vil også hente ankommende First Class-passagerer ved flyet og i limousine køre dem til paskontrollen.

Den nye Swiss First Lounge i Terminal A er på 650 kvadratmeter. I loungen har passagererne blandt andet adgang til en à la carte restaurant og en barista med over 100 produkter. Udover rejsende på Swiss’ første klasse kan den nye lounge også bruges af indehavere af HON Circle-bonuskortet fra Lufthansa Group.

Der bliver adgang til den nye lounge, oplyser Swiss, via en særlig rulletrappe fra afgangshallen. Herefter checkes der ind ved en velkomstskranke, hvor de rejsende også kan aflevere deres bagage inden de går gennem en særlig sikkerhedskontrol. Er der afrejse fra Zürich i hårdt vintervejr og er rejsemålet for passageren på første klasse en varmere destination, så kan for eksempel den varme vinterfrakke gratis opbevares i lufthavnen til passageren vender hjem.

Swiss har i forvejen en First Lounge i Zurich-lufthavnens Terminal E. Rejsende på Swiss’ første klasse, der checker ind i loungen i Terminal A, vil blive kørt i limousine til loungen i Terminal E, hvorfra Swiss’ langruter navnlig afgår.

Chauffør-afhentning ved ankomst
Og passagerer, der flyver til Zurich med Swiss på First Class og ankommer til Terminal E, Terminal B eller hvis flyet er fjernparkeret vil nu som noget nyt blive hentet i ankomstgaten af en limousine med chauffør – herfra køres passagererne direkte til enten paskontrollen eller sikkerhedskontrollen i Terminal A eller B, hvis de skal flyve videre fra Zürich.

Nye destinationer
Fra Zürich får Swiss i årets sommerprogram nye ruter til Bordeaux og Marseille ligesom ruten til Ukraines hovedstad, Kiev, genoptages. Ny rute for Swiss ud af Zürich bliver også sydpolske Wroclaw.

Swiss var i øvrigt sidste år det 18. største flyselskab i Københavns Lufthavn med 292.000 passagerer.

Relaterede artikler:  

8.000 nye medarbejdere til flyselskab i 2018

Fire nye SWISS-destinationer

Lufthansa-gruppen skruer op

x

Læs Også

British Airways annullerer 2.000 billige billetter

Over 2.000 passagerer hos det britiske flyselskab har fået deres billetter aflyst fordi billetprisen var for lav, beretter flere rejseagenter over for BBC.

SAS klar med særpriser til erhvervskunder

Med SAS For Business tilbyder selskabet nu små og mellemstore firmaer, de såkaldte SME’er, op til 6 procent rabat, også på indenrigs i USA. SAS Credits er på vej ud.

Ny EU-dom øger flypassagerers ret ved strejker

Trafikstyrelsen i Danmark må ændre praksis efter ny dom fra EU-Domstolen om at strejke hos flypersonale alligevel ikke er en ”usædvanlig omstændighed” – og at passagererne derfor har krav på kompensation.

Klar med snacks og drikkevarer i lufthavnsgate

Hamborgs Lufthavn tester i denne tid nyt servicekoncept, hvor passagerer inden afrejse online kan bestille morgenmad og drikke til levering i gaten.

5.500 heste på vingerne i Schiphol

Ifølge den hollandske storlufthavn er heste den type pattedyr, Schiphol har flest af om året. Og afhængig af, hvad ejeren vil betale, kan de flyve på economy, business eller first class…

Landshold på indflyvning til Rusland

I disse dage ankommer hovedparten af de 32 landshold der skal spille VM-slutrunden i fodbold, der begynder på torsdag.