Taxaboykot i top

taxa taxiVOR EGEN VERDEN: Sagen om den dårlige service på københavnske taxaer røg til tops på Top 10 listen over de mest læste historier i september, men også Norwegians reaktion på fagforeningskritik fik mange læsere.

Den er gal med service hos de københavnske taxaer. Det var et emne på en historie på standby.dk i september, hvor direktør Allan Agerholm ikke lagde skjul på sin kritik af dårlig service med chauffører, som ikke hjalp med bagage og brokkede sig over korte ture med det resultat, at man indtil videre kun vil bruge et bestemt selskab fra Bella Center og Crowne Plaza.

På hitlistens andenplads blandt de mest læste kom planerne om de mange nye flyruter med Air Greenland.

På tredjepladsen kort efter fulgte historien om en kritik af Norwegians spindoktor eller den kontroversielle pressechef for selskabet i Danmark. Et er at ryge i clinch med luftfartens fagforeninger. Det kommer man let, men her var det måden det skete på.

Top 10 listen så således ud: 1. Bella Center boykotter taxa, 2. Nye flyruter i Air Greenland, 3. Kritik af Norwegians spindoktor, 4. SAS olierute i tynd tråd, 5. Hvorfor vælger SAS Arlanda, 6. Når flybilletter bliver for billige (klumme), 7. Delta belønner personale, 8. Jan Lockhardt ny direktør, 9. Thai flyver igen 747 og 10. Modstand mod Norwegians asiatiske personale.