Lørdagens Champions League-finale mellem Liverpool og Real Madrid kan blandt andet opleves på storskærm i Tivoli. Foto: Tivoli.

Tivoli giver bolden op til Champions League-finale

Traditionen tro viser Tivoli årets Champions League-finale på 30 kvadratmeter storskærm. Det sker på lørdag, hvor Liverpool og Real Madrid mødes.

”Champions League-finalen i Tivoli har de seneste år vokset sig så stor, at man kan tale om at det er blevet en Københavner-begivenhed. Fodbold fungerer rigtig godt i selskab med andre. Mange tager familien med og mens de fodboldgale i familien hygger sig med humle, is og fodbold, går ungerne om bord i Dæmonen og andre af Tivolis forlystelser,” siger Tivolis pressechef, Torben Plank.

Tivoli har igen i år sikret sig retten til at vise årets finalekamp på storskærm på Plænen. På lørdag klokken 20.45 fløjtes årets CL-finale i gang mellem Real Madrid og Liverpool F.C., den spilles på Olimpiyskiy Stadium med plads til 70.000 publikummer i Ukraines hovedstad, Kiev.

Fodboldfest på Plænen
Der er tradition for, at tusindvis af fodboldfans møder op til fodboldfesten i Tivoli. Der forventes heppende fodboldfans, god stemning på tribunerne og før kick off vil der i Tivoli være opvarmning, konkurrencer og underholdning for fodboldentusiasterne. Til at styre slagets gang er rapperen Pede B hyret til at sætte gang i fodboldfesten, der blandt andet byder på fodboldhøjdepunkter, konkurrencer og freestylerap.

Før kampstart vil Radio 24-syv programmet ”Fodbold FM” med værten Rasmus Dam Nielsen sende live optakt fra scenen på Plænen i Tivoli, hvor der vil være en række gæster.

Champions League-finaleaftenen i Tivoli slutter klokken 23.45 med et stort fyrværkeri fra taget på Koncertsalen.

Tivoli fejrer i øvrigt i år sit 175 års jubilæum. Danmarks største turistattraktion havde sidste år var der 4,4 millioner gæster. Dette år bliver det hidtil længste i antal åbningsdage, i alt 280 dage mod 243 i 2017.

Relaterede artikler:

Tivoli klar til jubilæumsparade

Den helt rigtige hotelsuite for ægte fodboldfans

Russiske hotelpriser i skyhøjde

x

Læs Også

DFDS hylder Copenhagen Pride

Som opbakning til den igangværende Copenhagen Pride Week har DFDS hejst det regnbuefarvede flag på sine to skibe mellem København og Oslo. Flere i rejsebranchen markerer LGBT Pride Week.

Vibrator udløste bombealarm i lufthavn

Sikkerhedspersonale i Berlins Schönefeld-lufthavn troede forleden de havde fundet mulig bombe i en passagers indcheckede bagage.

Sølvbryllup i rejsebranchen

Til daglig er Bjørk og Peter Skieller henholdsvis travel manager i medicinalfirmaet ALK og Business Development Manager i Mangaard Travel Group – og i bestyrelserne for DBTA og DRF. Parret har netop fejret sølvbryllup.

Atter frisør i Københavns Lufthavn

Efter mange års fravær kommer der midt i august atter frisørsalon i lufthavnen – klipningerne tager 15 minutter og koster 299 kroner.

Rejsebranchen vil atter hjælpe indiske gadebørn

Til oktober har den danske udviklingsorganisation LittleBigHelp sin årlige galla på Copenhagen Marriott – til aftenens auktion er der allerede kommet de første bidrag fra den danske rejsebranche.

Carlsberg skænker alkoholfri øl i Stockholms skærgård

I Sverige er det forbudt at drikke alkohol og føre båd – så gennem sommeren sejler Carlsberg rundt i Stockholms skærgård og serverer øl uden alkohol.