Lørdagens Champions League-finale mellem Liverpool og Real Madrid kan blandt andet opleves på storskærm i Tivoli. Foto: Tivoli.

Tivoli giver bolden op til Champions League-finale

Traditionen tro viser Tivoli årets Champions League-finale på 30 kvadratmeter storskærm. Det sker på lørdag, hvor Liverpool og Real Madrid mødes.

”Champions League-finalen i Tivoli har de seneste år vokset sig så stor, at man kan tale om at det er blevet en Københavner-begivenhed. Fodbold fungerer rigtig godt i selskab med andre. Mange tager familien med og mens de fodboldgale i familien hygger sig med humle, is og fodbold, går ungerne om bord i Dæmonen og andre af Tivolis forlystelser,” siger Tivolis pressechef, Torben Plank.

Tivoli har igen i år sikret sig retten til at vise årets finalekamp på storskærm på Plænen. På lørdag klokken 20.45 fløjtes årets CL-finale i gang mellem Real Madrid og Liverpool F.C., den spilles på Olimpiyskiy Stadium med plads til 70.000 publikummer i Ukraines hovedstad, Kiev.

Fodboldfest på Plænen
Der er tradition for, at tusindvis af fodboldfans møder op til fodboldfesten i Tivoli. Der forventes heppende fodboldfans, god stemning på tribunerne og før kick off vil der i Tivoli være opvarmning, konkurrencer og underholdning for fodboldentusiasterne. Til at styre slagets gang er rapperen Pede B hyret til at sætte gang i fodboldfesten, der blandt andet byder på fodboldhøjdepunkter, konkurrencer og freestylerap.

Før kampstart vil Radio 24-syv programmet ”Fodbold FM” med værten Rasmus Dam Nielsen sende live optakt fra scenen på Plænen i Tivoli, hvor der vil være en række gæster.

Champions League-finaleaftenen i Tivoli slutter klokken 23.45 med et stort fyrværkeri fra taget på Koncertsalen.

Tivoli fejrer i øvrigt i år sit 175 års jubilæum. Danmarks største turistattraktion havde sidste år var der 4,4 millioner gæster. Dette år bliver det hidtil længste i antal åbningsdage, i alt 280 dage mod 243 i 2017.

Relaterede artikler:

Tivoli klar til jubilæumsparade

Den helt rigtige hotelsuite for ægte fodboldfans

Russiske hotelpriser i skyhøjde

x

Læs Også

De gladeste og sureste ferierejsende

Danmark kommer ind på en plads som nummer syv blandt verdens sureste ferierejsende i en global undersøgelse, der er gennemført af RewardExpert.

De Berejstes Klub lander mange nye medlemmer

Efter den eksklusive forening med de store optagelseskrav gjorde indmeldelse mulig via sin opdaterede hjemmeside, har det givet stor fremgang i medlemstallet – der netop nu er på 539.

Museum fyldt med Absolut Vodka

Absolut Vodka åbner dørene op for offentligheden med et helt nyt museum i Skåne, hvor den svenske spiritus er blevet produceret siden 1979.

Rabat for ikke at bruge telefonen på ferien

Hotelkæde vil som forsøg i en prøveperiode give fem procent rabat, hvis forældrene undlader at bruge mobilen mens de holder ferie med deres børn.

Albatros-ejer udgiver sin fjerde bog

Søren Rasmussen, der er grundlægger og ejer af Albatros Travel, har netop udgivet sin fjerde bog, der har fået titlen 'Østen for Solen – Rejser i tiden'.

Færre nyhedsbreve til læserne

Efter en forsøgsperiode vil der fra i dag atter være ét dagligt nyhedsbrev fra STANDBY.dk. Et stigende antal læsere foretrækker nyhederne via sociale medier.