PR-foto fra Tivoli for Midt om Natten.

Tivoli sælger 90.000 billetter til Midt om Natten

Fra 15. marts til 29. april spiller musicalen i Tivolis Koncertsal – herefter skal på turné til blandt andet Holstebro, Aalborg, Odense og Vejle.

Foreløbig har Tivoli solgt over 90.000 billetter til opførelserne af den berømte film i musical-versionen. Selve filmen Midt om Natten havde premiere i 1984 med Kim Larsen og Erik Clausen i hovedrollerne og regnes som den 7. mest sete danske film.

Tivoli melder, at salget af billetterne til musicalen i Tivolis Koncertsal har været overvældende, og at billetterne blev solgt på noget nær rekordtid. Derfor kommer der nu otte ekstra opførelser i Tivolis Koncertsal, hvor der er Danmarkspremiere den 15. marts.

I musicalen optræder blandt andre Kurt Ravn, Gustav Wolter, Troels Malling, Lise Baastrup, Jimmy Jørgensen og Pernille Højmark.

Hvad skete der med Benny, Arnold og Susan Himmelblå
Den nyskrevne musicalversion har en ny dimension til filmens handling. I musicalopsætningen får publikum nemlig et bud på, hvad der videre skete med nogle af de kendte figurer fra filmen: Benny, Arnold, Susan Himmelblå og mange andre. For i musicalen genopstår noget af filmens handling i historien om en søn, der som voksen møder den far, han aldrig har kendt.

Musicalen er et samarbejde mellem Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation. Nikolaj Koppel, underdirektør i Tivoli, siger:

”Fra vi bebudede, at musicalen ville komme på plakaten, har der været travlhed ved billetlugerne. Og det var endda længe inden, vi afslørede de medvirkende. Det fortæller en del om, at Kim Larsens sangskat stadig har sit tag i danskerne. Prøverne er i fuld gang lige nu, og som stemningen er i prøvelokalerne, så kan publikum godt glæde sig til, at tæppet snart går i Koncertsalen.”

Relaterede artikler:

Tivoli klar med ny sæson

To-cifret millioninvestering i Tivolis vinter

Disney og Tivoli i jubilæumssamarbejde

x

Læs Også

’Nu skal vi vise, hvad vi dur til’

Med den ene turistrekord efter den anden, skal der fokus på forbedringer, mente Visit Denmarks direktør ved debatmøde om dansk turisme.

Kulturåret sætter turismerekord

Besøgstallene for 2017, da Aarhus var europæisk kulturhovedstad, er netop opgjort, og har som ventet sat rekord.

Rekordår for danske feriehuse

Der er udsigt til, at også 2018 bliver et godt år, ikke mindst fordi flere danskere vælger at holde ferie i sommerhus.

500.000 flere hotelovernatninger i Danmark

Sidste år var der over 15,5 millioner overnatninger på danske hoteller. Den procentvise vækst var størst uden for København.

1 million overnatninger på danske hostels

Sidste år passerede de over 60 medlemmer af Danhostel atter en million overnatninger. Men sammenslutningen udfordres af Airbnb og nyt kæmpehostel i København.

Udenlandske turister besøger flere steder i Danmark

De mange millioner årlige udenlandske turister i Danmark holder sig ikke nødvendigvis til deres primære rejsemål – men ser også andre dele af landet.