PR-foto fra Tivoli for Midt om Natten.

Tivoli sælger 90.000 billetter til Midt om Natten

Fra 15. marts til 29. april spiller musicalen i Tivolis Koncertsal – herefter skal på turné til blandt andet Holstebro, Aalborg, Odense og Vejle.

Foreløbig har Tivoli solgt over 90.000 billetter til opførelserne af den berømte film i musical-versionen. Selve filmen Midt om Natten havde premiere i 1984 med Kim Larsen og Erik Clausen i hovedrollerne og regnes som den 7. mest sete danske film.

Tivoli melder, at salget af billetterne til musicalen i Tivolis Koncertsal har været overvældende, og at billetterne blev solgt på noget nær rekordtid. Derfor kommer der nu otte ekstra opførelser i Tivolis Koncertsal, hvor der er Danmarkspremiere den 15. marts.

I musicalen optræder blandt andre Kurt Ravn, Gustav Wolter, Troels Malling, Lise Baastrup, Jimmy Jørgensen og Pernille Højmark.

Hvad skete der med Benny, Arnold og Susan Himmelblå
Den nyskrevne musicalversion har en ny dimension til filmens handling. I musicalopsætningen får publikum nemlig et bud på, hvad der videre skete med nogle af de kendte figurer fra filmen: Benny, Arnold, Susan Himmelblå og mange andre. For i musicalen genopstår noget af filmens handling i historien om en søn, der som voksen møder den far, han aldrig har kendt.

Musicalen er et samarbejde mellem Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation. Nikolaj Koppel, underdirektør i Tivoli, siger:

”Fra vi bebudede, at musicalen ville komme på plakaten, har der været travlhed ved billetlugerne. Og det var endda længe inden, vi afslørede de medvirkende. Det fortæller en del om, at Kim Larsens sangskat stadig har sit tag i danskerne. Prøverne er i fuld gang lige nu, og som stemningen er i prøvelokalerne, så kan publikum godt glæde sig til, at tæppet snart går i Koncertsalen.”

Relaterede artikler:

Tivoli klar med ny sæson

To-cifret millioninvestering i Tivolis vinter

Disney og Tivoli i jubilæumssamarbejde

x

Læs Også

Nye forhandlinger om Canal Tours

På møde onsdag mellem Dansk Arbejdsgiverforening, LO og Strömma, der har kanalbåde og sightseeingbusser i København, blev parterne ikke enige. Forhandlingerne fortsætter torsdag.

Klar til konflikt mod stor turistattraktion

Fagforbundet HK sendte tirsdag 2. konfliktvarsel mod Strömma, der årligt i København sejler og kører omkring en million turister via Canal Tours og sightseeingbusser. Flere fagforbund klar til sympatikonflikter.

Stigende milliardomsætning på danske restauranter

Det går generelt godt for den danske restaurantbranche. Danske og de udenlandske gæster bruger flere penge end nogensinde på alt fra gourmetrestauranter til burgerbarer og cafeer, viser ny undersøgelse.

Dansk turismesejr over Frankrig og Italien

Målt i forhold til indbyggertallet i landene og sammenlignet med antallet af overnatninger fra udenlandske turister, så er Danmark større end blandt andet Frankrig og Italien, viser beregninger fra Dansk Erhverv.

Unge kinesiske turister har fokus på Danmark

Danmark topper ikke Top-10 lister over lande navnlig kinesere fra millennium-generationen absolut vil besøge, men Danmark rykker op på listerne, viser ny undersøgelse fra Hotels.com

Få turismeuddannede finder job i turismebranchen

En videregående turismeuddannelse er ikke nødvendigvis den bedste vej ind i turismen. Blot hver femte af de turismeuddannede finder job i turismen. ”Et trist paradoks,” siger Dansk Erhverv.