PR-foto fra Tivoli for Midt om Natten.

Tivoli sælger 90.000 billetter til Midt om Natten

Fra 15. marts til 29. april spiller musicalen i Tivolis Koncertsal – herefter skal på turné til blandt andet Holstebro, Aalborg, Odense og Vejle.

Foreløbig har Tivoli solgt over 90.000 billetter til opførelserne af den berømte film i musical-versionen. Selve filmen Midt om Natten havde premiere i 1984 med Kim Larsen og Erik Clausen i hovedrollerne og regnes som den 7. mest sete danske film.

Tivoli melder, at salget af billetterne til musicalen i Tivolis Koncertsal har været overvældende, og at billetterne blev solgt på noget nær rekordtid. Derfor kommer der nu otte ekstra opførelser i Tivolis Koncertsal, hvor der er Danmarkspremiere den 15. marts.

I musicalen optræder blandt andre Kurt Ravn, Gustav Wolter, Troels Malling, Lise Baastrup, Jimmy Jørgensen og Pernille Højmark.

Hvad skete der med Benny, Arnold og Susan Himmelblå
Den nyskrevne musicalversion har en ny dimension til filmens handling. I musicalopsætningen får publikum nemlig et bud på, hvad der videre skete med nogle af de kendte figurer fra filmen: Benny, Arnold, Susan Himmelblå og mange andre. For i musicalen genopstår noget af filmens handling i historien om en søn, der som voksen møder den far, han aldrig har kendt.

Musicalen er et samarbejde mellem Tivoli, Langkjær Entertainment og Live Nation. Nikolaj Koppel, underdirektør i Tivoli, siger:

”Fra vi bebudede, at musicalen ville komme på plakaten, har der været travlhed ved billetlugerne. Og det var endda længe inden, vi afslørede de medvirkende. Det fortæller en del om, at Kim Larsens sangskat stadig har sit tag i danskerne. Prøverne er i fuld gang lige nu, og som stemningen er i prøvelokalerne, så kan publikum godt glæde sig til, at tæppet snart går i Koncertsalen.”

Relaterede artikler:

Tivoli klar med ny sæson

To-cifret millioninvestering i Tivolis vinter

Disney og Tivoli i jubilæumssamarbejde

x

Læs Også

Pedalkraft giver dansk turisme nyt trækplaster

Den 820 kilometer lange nye Østersørute skal være med til at løfte cykelturismen i 17 syddanske kommuner ved blandt andet at udvide turistsæsonen.

Dansk hygge skal være del af FN’s kulturarv

VisitDenmark opretter et hyggeråd for at få ”hygge” anerkendt som dansk kulturarv på liste hos UNESCO, FN's organisation for uddannelse, kultur, kommunikation og videnskab.

Ny rekord for udlejning af feriehuse

Over halvdelen af alle udenlandske overnatninger i Danmark sker i feriehuse med tyskerne som største kunde. For andet år i træk var der sidste år rekord i feriehusudlejning – men brancheforening er bekymret.

Airbnb i samarbejde med Wonderful Copenhagen

København bliver første nordiske by med vært-arrangerede aktiviteter og oplevelser via Airbnb Experiences. Det er eksempelvis en organisation, der bearbejder ensomhed hos ældre gennem fælles cykelture - eller oplevelser med spiselige insekter.

Aarhus vil tiltrække dobbelt så mange turister

Endnu flere udenlandske turister, 50 procent flere hotelværelser og samme stigning i kongresgæster. Det er nogle af punkterne i VisitAarhus’ nye turismestrategi frem mod 2025.

Forventer ny succes for Folkemødet på Bornholm

Trods ny kritik fra flere organisationer om opskruede priser under Folkemødet, forudser Bornholms turistdirektør atter stor tilstrømning.