Transavia holder storudsalg

Lavprisselskabet Transavia forsøger at løfte salget af flybilletter ved at trykke priserne yderligere. Fra i dag og en uge frem sætter lavprisselskabet således 50.000 billetter på udsalg. Billetterne gælder til i alt 11 af selskabets destinationer, herunder populære feriedestinationer som Mallorca og Malaga.

 

”Med den igangværende finanskrise vil mange danskere formentlig være på udkig efter en billig sommerferie, og det er her, vi kommer ind i billedet. Med det her udsalg kan feriehungrende danskere og svenskere købe returbilletter til mange solrige destinationer til under 1000 kroner,” siger Norbert Zoet, vicedirektør i transavia.com.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.