TUI Danmark skal have ny pressechef

PEOPLE: Efter tre år som pressechef og konstitueret kommunikationschef forlader Nikolai Johnsen jobbet.

Nikolaj Johnsen stopper hos TUI ved årsskiftet. Foto: TUI

PEOPLE: Efter tre år som pressechef og senest med en titel som konstitueret nordisk kommunikationschef forlader Nikolai Johnsen jobbet.

Nikolai Johnsen afløste i 2015 Star Tours meget synlige Stig Elling, og spændende udfordringer har der været nok af. Alligevel forlader pressechef i Danmark og konstitueret kommunikationschef for TUI Nordic, Nikolai Johnsen, jobbet ved årsskiftet.

“Jeg vil gerne prøve noget nyt og har længe gået med tanken om at ville arbejde med start-ups og være en del af et miljø med store drømme og visioner,” siger Nikolai Johnsen.

Han skal fremover arbejde for en mindre investeringsvirksomhed, der netop arbejder med start-ups. Det gjorde han også før, han kom til Star Tour som konsulent for PR-virksomheden MSL.

“Det er spændende at arbejde med noget helt nyt og kunne hjælpe med at gøre en forskel, og hvor god kommunikation kan være afgørende for, om en virksomhed får succes. Der er meget på spil, og det giver et godt drive, som også vil smitte af på mig.”

Fantastisk tid
Ud over lysten til at prøve noget nyt, har Nikolai Johnsen ikke yderligere kommentarer til, hvorfor han forlader jobbet. Han synes dog, at han har haft nogle fantastiske kollegaer og en fantastisk tid i branchen.

“Jeg har været rigtig glad for at arbejde med noget, der betyder så meget for så mange mennesker. Der har også været nogle meget intense hændelser med jordskælv og et mislykket militærkup samt arbejde på tværs af lande, som jeg vil tage med mig som gode erfaringer,” siger Nikolai Johnsen.

Hans afløser vil blive fundet, når TUI i første omgang har fundet en nordisk kommunikationschef, hvilket TUI forventer vil ske meget snart.

“Rent salgsmæssigt har vi haft en af de bedste sommersæsoner nogensinde, og derfor er det med en rigtig god fornemmelse i maven, at jeg kan give stafetten videre,” siger han.

Relaterede artikler:

Rejsebureau sender hjælp efter jordskælv

TUI leverede alternative fakta

TUI kræver gebyr for telefonsalg

x

Læs Også

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Farvel til kendt hotelchef i stor hotelkæde

Regionsdirektøren for tre First-hoteller i København er stoppet. Afløseren er på plads og er hentet fra et københavnsk hotel.

Kendt informationschef trapper ned

I dag runder informationschef for Spies og Thomas Cook Airlines, Torben Andersen, de 65 år – og bruger anledningen til at begynde klaringen for sine afløsere.

Kendt storhotel får ny hotelchef

34-årig er ny chef på stort københavnsk hotel, der i denne tid er i gang med renovering for mange millioner kroner.

Kendt hotelprofil siger farvel

Uden et nyt job på hånden forlader marketingschef stort dansk hotel, efter hun selv har opsagt sin stilling.

Kendt hotel får ny direktør

Den nye direktør kommer fra jysk lufthavnshotel. I sit nye job skal han blandt andet være med til at få sit nye hotel til at optimere MICE-muligheder med stadion for Superligaklub.