TUI Danmark skal have ny pressechef

PEOPLE: Efter tre år som pressechef og konstitueret kommunikationschef forlader Nikolai Johnsen jobbet.

Nikolaj Johnsen stopper hos TUI ved årsskiftet. Foto: TUI

PEOPLE: Efter tre år som pressechef og senest med en titel som konstitueret nordisk kommunikationschef forlader Nikolai Johnsen jobbet.

Nikolai Johnsen afløste i 2015 Star Tours meget synlige Stig Elling, og spændende udfordringer har der været nok af. Alligevel forlader pressechef i Danmark og konstitueret kommunikationschef for TUI Nordic, Nikolai Johnsen, jobbet ved årsskiftet.

“Jeg vil gerne prøve noget nyt og har længe gået med tanken om at ville arbejde med start-ups og være en del af et miljø med store drømme og visioner,” siger Nikolai Johnsen.

Han skal fremover arbejde for en mindre investeringsvirksomhed, der netop arbejder med start-ups. Det gjorde han også før, han kom til Star Tour som konsulent for PR-virksomheden MSL.

“Det er spændende at arbejde med noget helt nyt og kunne hjælpe med at gøre en forskel, og hvor god kommunikation kan være afgørende for, om en virksomhed får succes. Der er meget på spil, og det giver et godt drive, som også vil smitte af på mig.”

Fantastisk tid
Ud over lysten til at prøve noget nyt, har Nikolai Johnsen ikke yderligere kommentarer til, hvorfor han forlader jobbet. Han synes dog, at han har haft nogle fantastiske kollegaer og en fantastisk tid i branchen.

“Jeg har været rigtig glad for at arbejde med noget, der betyder så meget for så mange mennesker. Der har også været nogle meget intense hændelser med jordskælv og et mislykket militærkup samt arbejde på tværs af lande, som jeg vil tage med mig som gode erfaringer,” siger Nikolai Johnsen.

Hans afløser vil blive fundet, når TUI i første omgang har fundet en nordisk kommunikationschef, hvilket TUI forventer vil ske meget snart.

“Rent salgsmæssigt har vi haft en af de bedste sommersæsoner nogensinde, og derfor er det med en rigtig god fornemmelse i maven, at jeg kan give stafetten videre,” siger han.

Relaterede artikler:

Rejsebureau sender hjælp efter jordskælv

TUI leverede alternative fakta

TUI kræver gebyr for telefonsalg

x

Læs Også

Mr. Kenya Airways stopper

Per Carøe, der de seneste 15 år har været nordisk ansvarlig for Skyteam-medlemmet, stopper med månedens udgang. Fremover skal Air France og KLM repræsenterer Kenya Airways i Norden.

Fra erhvervsrejsebureau til DFDS

Den tidligere direktør for ATPI Instone i Danmark har sagt farvel til erhvervsrejsebureauet og er blevet Business Leader for et af DFDS’ mest voksende forretningsområder.

Flyselskab klar med ny nordisk chef

Brussels Airlines sætter navn på den nye chef, der også skal vise flaget for Lufthansa-ejede Eurowings i Norden. Lina Nordlander var senest salgschef for airberlin i Danmark.

Kendt chef forlader flyselskab

Efter 15 år hos Brussels Airlines siger dets nuværende danske chef for Norden og Baltikum farvel og mange tak. Hvad fremtiden skal bringe, ved hun endnu ikke.

‘Der er et skib for enhver smag’

Efter 14 år siger Helle Montem farvel til lederstilling i stort krydstogtbureau. ”Da jeg startede var det kun to-tre bureauer, der solgte krydstogter. I dag er det rigtig mange."

Tidligere WoCo-formand slipper for millionkrav

Ifølge Erhvervsstyrelsen var daværende bestyrelsesformand i Wonderful Copenhagen ansvarlig for 21 millioner kroner af WoCo’s underskud ved det internationale melodigrandprix i 2014.