United Airlines i front med Nepal indsamling

0

800px-United_Airlines_A320-232_cabin_IwelumoJORDSKÆLV: Hele verden er rystet over skæbnen for de tusinder af dræbte og sårede efter jordskælvet i Nepal. Også for amerikanske turister er det et berømt rejsemål. Alle vil hjælpe, og flyselskaber United Airlines har på blot en enkelt dag samlet syv mio. kr. fra personale og passagerer.

Over hele verden samles ind til ofre og følgerne af jordskælvet i Nepal. Også fra Danmark doneres store beløb.

I USA er et af verdens største flyselskaber gået aktivt ind, og på en enkelt dag samlede man den første mio. dollars eller ca. syv mio. kr.

Siden ugens start er 7.800 ansatte gået ind i indsamlingen og dag for dag øget beløbet, hvor flyselskabet lagde for med 50.000 dollars.

Passagererne har for et doneret beløb fået foræret et antal bonuspoints med United. Typisk ved at donere 100 dollar og op til 250 dollar, hvilket rigtigt mange har gjort.

”Vi har mærket en helt overvældende og glædelig interesse blandt såvel vore ansatte som passagerer for at hjælpe stakkels Nepal”, siger vicepræsident Mark Anderson.

Indtil videre fraråder de amerikanske myndigheder alle ikke nødvendige rejser til Nepal. Helt som det danske Udenrigsministerium.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz