Kabe Royal Tower kan opleves på Ferie for Alle 23.-25. februar 2018. Foto: Ferie for Alle.

Verdens højeste campingvogn

Ferie for Alle vrimler med campingnyheder. Blandt nyhederne er alt fra en toetagers campingvogn og fabriksnye autocampere til designudstyr og vogne, som kan vokse i bredden.

Kabe Royal Tower lover ikke for lidt. Campingvognen, som er lavet i anledningen af den svenske producents 60-års jubilæum, er med en længde på 10,5 meter og højde på 4,47 meter verdens højeste og største campingvogn.

Alle kvadratmeter i den toetagers vogn, som på øverste etage rummer dagligstue og balkon, er spækket med luksus. Det kan besøgende på Ferie for Alle 2018 se med egne øjne, da messen er det eneste sted, Kabe Royal Tower kan opleves i Danmark.

”Vognen er den eneste af sin slags, og den viser, hvad Kabe er i stand til at skabe, når det kommer til både komfort, luksus og nytænkning. Da Kabe lancerede vognen i Sverige i august, var der på de sociale medier mere end to millioner fra både ind- og udland, som fulgte med. Vi glæder os til at vise vognen i Herning”, siger Steen Rasmussen fra Intercamp, som importerer Kabe i Danmark. Prisen vurderes at være omkring en million danske kroner.

Nytænkende design
På campingudstillingens største stand kan man opleve en Hymer autocamper ud over det sædvanlige. Det er en Hymer B-SL 708, som hentes hjem fra fabrikken i Tyskland for at blive vist frem i Herning.

”Jeg glæder mig meget til at vise den nye Hymer med 180 hk frem på Ferie for Alle. Hymer har virkelig tænkt nye tanker, når det kommer til designet. Det er en helårs bil, som bestemt ikke mangler noget”, fortæller Peter Borup, direktør i PB Autocamper.

Den nye Hymer B-SL er opbygget på et nyt Superlight Chassis med højere lastreserver og en stor tilgængelig dobbeltbund på 36 cm i højden, hvor der en vandtank på 180 liter samt en spildevandstank på 150 liter. Inde i vognen er der en queen-size elevationsseng, lædermøbler, moderne liftgardiner og plads til et tv på 32″. Desuden har camperen haglsikret tag, klimaanlæg med pollenfilter og termoglas i hele førerhuset. Salgsprisen inklusiv det ekstraudstyr der præsenteres i Herning, er 1.333.180 kroner.

Slide out for mere plads
Tabbert byder også på en Danmarkspremiere med Tabbert Slide-Out. Navnet henviser til vognens mulighed for, at den ene side af vognen kan køres ud, så bredden forøges fra 2,5 meter til 3,5-4 meter. Indvendig betyder det mere køkkenplads. Vognen har en basispris på 552.000 kroner.

Campingudstillingen på Ferie for Alle er Skandinaviens største og fylder otte messehaller – eller 31.000 kvadratmeter. Udstillingen byder på samtlige mærker af campingvogne, autocampere og teltvogne på det danske marked, samt et kæmpe udvalg af udstyr, fortelte og pladser i både ind- og udland.

Relaterede artikler:

Campingplads tiltrækker erhvervsturisme

Samlet dansk campingindsats i Tyskland

‘Camping i Bella’ bliver til ‘FRI 2018’