Aeroflot går online


Så er de moderne tider også kommet til Rusland. Ruslands største flyselskab Aeroflot er netop begyndt at sælge flybilletter online, melder det russiske nyhedsbureau Itar Tass. “Dette er et teknologisk gennembrud for hele flyindustrien. Et nyt produkt og en ny kvalitet,” siger Valery Okulov, generaldirektør i Aeroflot. “For det første er den måde at sælge billetter mere bekvem for passagererne, og sådanne billetter er 10 US Dollars billigere end hvis de var solgt i trykt form. Alle kan købe billetter alle steder over hele verden hele døgnet ved at bruge vores globale booking system,” siger direktøren.

Han tilføjer, at han håber det nye system kan tiltrække nye kunder og få flere kunder i flyene. “Desværre er salgsprocessen i Rusland med kontant registrering og kontantkvittering sådan, at kunden skal komme til kontoret for at afhente billetten. Men i løbet af sommeren kan den og kvitteringen hentes i lufthavnen,” siger Okulov.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.