Thai Airways taber penge

Thai Airways International fremlagde tirsdag et resultat med et tab på 32 pct. i nettoindtjeningen for regnskabsåret, der sluttede i september. Selskabet fremlagde et nettooverskud på 6,78 mia. THB (1,4 mia. DKK) for regnskabsåret 2005, hvilket er en nedgang fra 10,01 mia. THB i samme periode året inden.Indtjeningen per aktie faldt til 4,0 THB i forhold til 6,14 THB i fjor. Forklaringen på det begrænsede overskud er høje brændstofpriser og problemer med turister.

Nedgangen i turismen skyldes ifølge selskabet de politisk-religiøse uroligheder i det sydlige Thailand, terrorismen i andre lande og frygten for fugleinfluenza. Til gengæld synes turismen i Thailand at være kommet sig over tsunamikatastrofen, der ramte landet for knap et år siden. Den blev ikke nævnt med et ord.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.