Cimber overtager ruten mellem Billund og København

Det fejres blandt andet med rejs 2 betal for 1-tilbud til kunderne på flere af Cimber Airs ruter. Kampagnen gælder på såkaldte C og Y klasse billetter (business).

Ydermere lancerer Cimber Air et særligt pendlerkort på Billund-København ruten. ’Travel Card Billund’ er for private og kan bestilles hele december. Det kræver dog, at man i 1. halvår 2006 opretholder et rejsemønster på minimum 4 månedlige returrejser på ruten mellem Billund og København. Gør man dette, vil man med et ’Travel Card Billund’, via et særligt internet login, i hele 1. halvår af 2006 kunne sikre sig adgang til en returpris mellem Billund og København på 895 kroner inklusiv skatter og afgifter.

Til sommer åbner Cimber Air endvidere en direkte rute mellem Billund og Bornholm. Ruten vil blive fløjet som en sommer-rute, i perioden 26.05.2006 – 13.08.2006 med afgange hver fredag, lørdag og søndag.

”Med vores nye direkte rute fra Billund til Bornholm, ønsker vi primært at trække endnu flere turister til Bornholm. Både weekendturister, men også uge-turister, som har primær skiftedag i sommerhuse og feriecentre om lørdagen.” fortæller salgs- og marketingchef hos Cimber Air, Bjarne Rasmussen.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.