Aeroflot byder på Alitalia

Unicredit var en af de fem potentielle købere, som den italienske stat I marts udvalgte til at byde på det nationale flyselskab, en salgsproces, som nu går ind i sin anden runde.

Den italienske regering, som ejer 49,9% af Alitalia-aktierne har inviteret interesserede til at byde på mindst 30,1% af flyselskabet.

Unicredits investeringschef oplyser, at Aeroflot går sammen med banken I et consortium udelukkende med det formal at købe Alitalia. Bankens andel i konsortiet er 5%, mens det russiske flyselskab har 95%.

Aeroflot har været gennem en gennemgribende omstrukturering og kan tilføre Alitalia betydelig know how.

Der er både italienske og amerikanske selskaber blandt de interesserede købere og deadline for de første bud på Alitalia er 16. april.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.