Cimber får billige julepriser

For at friste endnu flere sætter Cimber 5.000 lavprispladser til salg mellem 20. december og 10. januar. Billetterne sælges kun via internet mellem 1. og 15. november.



Laveste enkeltpris inkl. skatter og afgifter ud af København er 299 DKK til Jylland og Bornholm. Dermed tjener statskassen en væsentlig del af indtægten på dette pristiltag. Priskalkulationen på en billet til Sønderborg ser således ud: Andel til Cimber Air 200 kr.; andel til statskassen 150; andel til lufthavnen 177, forsikring 52 og reservationsgebyr 75 kr. Med andre ord: 22,9% tilflyder statskassen.



ØGET SALG PÅ NETTET




Cimber Airs salg af billetter via internettet var med udgangen af oktober 8%. ”Vores markedsføring retter sig mod de, der har glemt flyet,” siger ansvarlig for Cimber Air’s internetsalg, direktør Lone Koch og fortsætter: det er derfor meget glædeligt, at det nu for en stor dels vedkommende, er de kunder vi begynder at se ombord igen. Salget på nettet har også betydet, at vi begynder at få en bedre belægningsprocent på afgange, der som følge af lidt skæve afgangstider ikke havde den store søgning.”



NYE RUTE MED CIMBER AIR




Som tidligere omtalt på Take Off’s hjemmeside, åbner Cimber Air onsdag 12. november endnu en ny rute – denne gang fra København til Basel. Og fra 10. november får selskabets rute til Wroclaw i Polen en ekstra frekvens mandag til fredag.

Skrevet af