Bangkoks nye lufthavn åbner 28. september

Efter mange og lange forsinkelser skulle det nu ligge helt fast, at Bangkoks nye Suvarnabhumi Airport åbner for kommerciel trafik 28. september.

Allerede den 29. juli starter seks flyselskaber bl.a. Thai Airways, Bangkok Airways og Thai AirAsia testflyvninger i den nye lufthavn på flyvninger fra Chang Mai og Phuket. Lufthavnen, hvis navn betyder “gyldent land”, har fået navnet af den thailandske konge.

“Vi er blevet informerede om, at den nye lufthavn starter kommerciel trafik 28. september. Jeg har ikke fået nogen dato på, hvornår ruten fra København skifter til den nye lufthavn, for naturligvis kan man ikke fra den ene dag til den anden ændre lufthavn. Men jeg forventer, at skiftet bliver tæt på den 28. September,” siger Flemming Sonne, area sales manager i Thai Airways.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.