Forlader direktørpost i Via Travel

Axel Chr. Rasmussen, 63, forlader 1. januar posten som administrerende direktør i Via Travel, Rejsegalleriet og Flybillet.dk. Det sker som led i et generationsskifte i selskaberne. Axel Chr. Rasmussen startede som direktør i 1973 med underskud og fire medarbejdere i Weco Travel, som nu er en del af Via Travel, erhvervsrejsebureau i Norge, Sverige og Danmark med syv mia. kr. i omsætning.
Axel Chr. Rasmussen slutter som administrerende direktør på et tidspunkt, hvor Via Travel kan præsentere sit hidtil bedste resultat i Danmark, og hvor hele Via Travel gruppen i Danmark, Flybillet og Rejsegalleriet fra 1. januar flytter fra den kendte adresse i Bredgade i København til nye lokaler på Vesterbro i København. Samtidig med at Axel Chr. Rasmussen forlader chefposten, indtræder han i koncernbestyrelsen for alle selskaberne, Via Gruppens bestyrelse i Norge. “Jeg har gennem den seneste tid følt et temmelig stort arbejdspres med alt for mange ansvarsområder og rejseaktiviteter. Jeg har med 10 selskaber længe følt, at der har været alt for meget at se til. Så jeg har det godt med at sige farvel nu,” siger den afgående topdirektør til Stand By.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.