Aeroflot blandt verdens 20 største

Det nationale russiske flyselskab er rykket ind på listen over verdens 20 største flyselskaber målt på passagerkapacitet af den digitale luftfartsinformation OAG, Official Aviation Guide..

Det viser et strategisk gennembrud for Aeroflot, der satser på en placering i den internationale elite ved at forbedre sine målepunkter – herunder passagertrafikken.

OAG’s opgørelse prioriterer flyselskabernes aktuelle sædekapacitet over det reelle passagertal og baserer sine opgørelser over ledige sæder i 12 måneder frem til februar 2017.

Britiske OAG omtaler også Aeroflots selskabets kapacitetsvækst på 6% i perioden, og at selskabet har den yngste flyflåde bland selskaberne i Top 20.

“Aeroflots strategiske mål blev fastlagt i 2011 og lyder blandt andet på, at man satser på at være blandt Europas fem største og verdens 20 største i 2025”, siger Giorgio Callegari, vicegeneraldirektør for strategi og alliancer. I 2011 var der betydelig skepsis med hensyn til, at et russisk flyselskab skulle nå til toppen af den globale elite, men nu er det et faktum, at selskabet når sine mål inden tidsfristen”, tilføjer han.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.