African Spirit lancerer 12 safarirejser

Rejsebureauet African Spirit så dagens lys i september, og føjer allerede nu Østafrika til paletten med 12 safarirejser. 2.000 danske rejsende er målet det første år.

De 12 safarirejser går til Kenya, Tanzania og Uganda, mens Zanzibar og Mombasa-kysten er kombinationsmuligheder til safarioplevelserne. Fire af de 12 safarirejser er med dansk rejseleder og de resterende med engelsktalende guider.

”Vi har endnu ikke set kontinentets fulde potentiale indfriet. Derfor lancerer vi Østafrika som supplement til Sydafrika, som er blevet vel modtaget. Det bobler af nytænkning og god energi dernede, ligesom klima, dyrerige og de kridhvide strande giver oplevelser for livet”, siger Jan Lockhart, adm. direktør for NG Travel Group, hvortil African Spirit hører.

En af safarirejserne med dansk rejseleder og titlen ’Masai Mara – et storslået dyrerige’ har Kenya og Kenyas dyrerige som omdrejningspunkt. Safarien består af game drives hver dag og første parket til dyreriget i Masai Mara, Kenyas berømte nationalpark. Gazeller, gnuer og zebraer græsser og ’Big Five’, som henviser til elefanter, næsehorn, bøfler, løver og leoparder, ses ofte. Indkvarteringsstederne er lodges ved vandhuller, hvor dyrene kommer.

’Kenya Safari – i Karen Blixens fodspor’, også med dansk rejseleder, har Tsavo East National Park med ’røde’ elefanter, bøfler, kudu, girafgazeller, gule bavianer, geparder og leoparder, som en vigtig del af rejsen.

”African Spirit har passionerede rejsekonsulenter med Afrika som speciale, og en af hovedkræfterne, Lars Faursholt, har et legendarisk kendskab til store dele af det afrikanske kontinent”, siger Jan Lockhart.

African Spirit venter det første år at sende 2.000 danskere til Afrika i en kombination af Sydafrika, Namibia, Zimbabwe, Botswana, Kenya, Tanzania, Uganda, Zanzibar og Mombasa-kysten.