airBaltic har fået sin første CS300 i 2018. Foto: airBaltic.

airBaltic får sin første CS300 i 2018

Det lettiske flyselskab har budt velkommen til sit ottende af i alt 20 Bombardier CS300. Ved udgangen af året vil flyselskabet have 14 fly af typen.

I denne uge udstiller airBaltic en af sine Bombardier CS300 på den største fly-udstilling i Asien, Singapore Airshow. Indtil videre har 760.000 passagerer hos airBaltic fløjet med selskabets nye flytype, hvilket svarer til hver fjerde af selskabets gæster. CS300 har gennemført over 7.354 flyvninger.

Ved udgangen af 2019 har airBaltic efter planerne alle sine 20 Bombardier CS300 og med en gennemsnitlig alder på to år for sin Bombardier jetflåde have en af Europas yngste flyflåder.

Lave udslip
Den nye Bombardier CS300 med plads til 145 passagerer giver en behagelig flyoplevelse med bredere sæder, større vinduer, bedre plads til håndbagage og bedre toiletter end sammenlignelige fly. Samtidig er de nye fly mere stilfærdige og kan dokumentere markedets laveste tal for CO2 og NOx udslip.

airBaltic betjener over 60 destinationer fra sin base i Riga. Og fra alle sine destinationer byder airBaltic på fornuftige forbindelser til hele netværket via Riga. Herudover tilbyder selskabet ruter fra de baltiske hovedstæder Tallinn og Vilnius.

Relaterede artikler:

AirBaltic lander ny passagerrekord

airBaltic får ny flytype på København

airBaltic med nye ski-destinationer