Vel forberedt til aktiv ferie. Foto: MyMOWO.

Aktiv ferie med indbygget forberedelse

Ud over selve rejsen får deltagerne sendt et gratis træningsprogram og tilhørende goodiebag i god tid inden rejsen.

Den svenske rejsearrangør BIG Travels aktive ’Få det godt’-rejser satser på kundernes sundhed og velbefindende. Der sættes fokus på stressfri glæde ved at bevæge sig under ledelse af certificerede instruktører både i Sverige og i udlandet.

Der lægges ud med en ’kom i gang’-weekend på den svenske vestkysts augustvarme klipper fulgt af en styrkende træningsuge på De kanariske Øer. Der følges op med en fysisk weekend i et spa med træningsguruen Paolo Roberto.

30 dage til forberedelse
Konceptet i BIGs ’Få det godt’ rejser er, at deltagerne får en mulighed for at komme i gang 30 dage før afrejsen gennem et samarbejde med MyMOWO, som byder på let tilgængelig træning for tilmeldte med lidt plads til rådighed.

Også internt satser BIG Travel på aktiv sundhed og advarer sine gæster om, at de ikke skal blive forbavsede, hvis deres rejsekonsulent for eksempel sidder ved sit bord på en pilatesbold, når rejsen skal bookes.

“Bevægelse giver en glad krop og en tilfreds sjæl. Vi vil gøre det enkelt at have en aktiv livsstil”, siger Jan-Anders Holmqvist, der er administrerende direktør for BIG Travel.

BIG Travel er en af Sveriges største rejsebureaukæder. I koncernen indgår også Resecity og sammen drives 34 rejsebureauer i Sverige. BIG Travel har også aktiviteter i Danmark og Norge. I Finland indgår VIP Travel i koncernen. Globalt samarbejdes med Radius Travel.

Vil være det indlysende valg
BIG Travel driver tre forretningsområder – erhvervsrejser, privatrejser samt gruppe- og konferencerejser – og udbyder et bredt sortiment af flyrejser, charter, eventyrrejser, krydstogter, rundrejser mm.

Med mere en 30 års erfaring er det målsætningen for koncernen at blive det indlysende valg for de rejsende ved at samle alle rejsebranchens forskellige tilbud hos én leverandør.

Rejsekoncernen ejes af Taptum AB og er IATA-akkrediteret og ISO certificeret.

 

Relaterede artikler:

BIG Travel åbner i Danmark

Klar til aktiv feriemesse i København

Aktiv ferie med hele familien

x

Læs Også

Rejsebureauer kan have billigere lån til rejsekøb

Rejsebureauerne er ofte billigere end banker med lån til sommerferien, siger ny undersøgelse. Fra DRF lyder det: ”man skal se sig godt for inden man låner penge til at købe rejser.”

Jysk Rejsebureau udvider igen

Fra årsskiftet får rejsebureauet sit femte salgskontor i Danmark. Og flere kan være på vej, siger direktøren.

Rejsebureau på hjemmebesøg

”Vi laver alt fra mellemklasse til dyre luksusrejser,” siger initiativtager til nyt dansk rejsebureau, der blandt andet tilbyder at komme hjem i privaten hos mulige kunder.

Større rejselyst øger travlhed i rejsebureauer

”Det går generelt godt for bureauerne. Danskerne rejser mere, både selv-arrangerede men vi ser også stigninger hos rejsebureauerne,” siger DRF’s direktør.

Nyt solidt overskud i jysk charterkoncern

Ringkøbing-baserede Primo Tours, der i dag er Danmarks femtestørste charterkoncern, kom ud af 2017 med et overskud på 32,7 millioner kroner.

Marmaris tilbage hos Bravo Tours

Kunderne hos Bravo Tours har efterspurgt Marmaris, og charterarrangøren har derfor nu sat den tyrkiske feriedestination på sommerprogrammet.