Vel forberedt til aktiv ferie. Foto: MyMOWO.

Aktiv ferie med indbygget forberedelse

Ud over selve rejsen får deltagerne sendt et gratis træningsprogram og tilhørende goodiebag i god tid inden rejsen.

Den svenske rejsearrangør BIG Travels aktive ’Få det godt’-rejser satser på kundernes sundhed og velbefindende. Der sættes fokus på stressfri glæde ved at bevæge sig under ledelse af certificerede instruktører både i Sverige og i udlandet.

Der lægges ud med en ’kom i gang’-weekend på den svenske vestkysts augustvarme klipper fulgt af en styrkende træningsuge på De kanariske Øer. Der følges op med en fysisk weekend i et spa med træningsguruen Paolo Roberto.

30 dage til forberedelse
Konceptet i BIGs ’Få det godt’ rejser er, at deltagerne får en mulighed for at komme i gang 30 dage før afrejsen gennem et samarbejde med MyMOWO, som byder på let tilgængelig træning for tilmeldte med lidt plads til rådighed.

Også internt satser BIG Travel på aktiv sundhed og advarer sine gæster om, at de ikke skal blive forbavsede, hvis deres rejsekonsulent for eksempel sidder ved sit bord på en pilatesbold, når rejsen skal bookes.

“Bevægelse giver en glad krop og en tilfreds sjæl. Vi vil gøre det enkelt at have en aktiv livsstil”, siger Jan-Anders Holmqvist, der er administrerende direktør for BIG Travel.

BIG Travel er en af Sveriges største rejsebureaukæder. I koncernen indgår også Resecity og sammen drives 34 rejsebureauer i Sverige. BIG Travel har også aktiviteter i Danmark og Norge. I Finland indgår VIP Travel i koncernen. Globalt samarbejdes med Radius Travel.

Vil være det indlysende valg
BIG Travel driver tre forretningsområder – erhvervsrejser, privatrejser samt gruppe- og konferencerejser – og udbyder et bredt sortiment af flyrejser, charter, eventyrrejser, krydstogter, rundrejser mm.

Med mere en 30 års erfaring er det målsætningen for koncernen at blive det indlysende valg for de rejsende ved at samle alle rejsebranchens forskellige tilbud hos én leverandør.

Rejsekoncernen ejes af Taptum AB og er IATA-akkrediteret og ISO certificeret.

 

Relaterede artikler:

BIG Travel åbner i Danmark

Klar til aktiv feriemesse i København

Aktiv ferie med hele familien

x

Læs Også

DRF i samarbejde med valutafirma

Danmarks Rejsebureau Forening vil tilbyde sine medlemmer bedre valutakurser. ”Det er et meget simpelt system,” siger DRF’s direktør.

Varm sommer mindskede ikke salg af skirejser

”Vi havde godt nok tilbagegang i juni og juli, men det er hentet ind i de første uger af august,” lyder det fra Danmarks største skirejsebureau – der i sæsonen sender 300 fly fra Danmark til Alperne.

Rejsebureau skifter navn

Danske Team Benns Ski bliver til Vinterly Skirejser – bureauet er del af Skigroup, Danmarks næststørste arrangør af skirejser. Gruppen tæller tre andre skirejsebureauer, blandt andre Højmark Rejser.

Havudsigt blev til gul mur og elevator til stejl trappe

Man skal holde, hvad man lover, ellers falder hammeren prompte, således også i en kendelse mod Kulturrejser Europa til Kreta for tre ødelagte feriedage.

Atter klar til ski på nichedestination

Danske Sun Tours, der primært gør sig indenfor charterrejser, holder den kommende vinter fast i sin foreløbig enlige skidestination. Der flyves fra både København og Aalborg.

Spies i nyt samarbejde med Emirates

Næste år tilbyder Danmarks største charterrejsebureau cirka 2.300 pladser på direkte flyvninger fra Bornholm til Sydeuropa. Men der bliver også samarbejde med DAT og Emirates.