American Airlines tjener på gigantfusion

american-airlines-boeing-777-300I den forløbne sommer har American Airlines Group haft en vækst i overskuddet på 59% til 1,2 milliarder dollars efter gigantfusionen med US Airways.

Omsætningen for juli kvartal satte rekord med 11,1 milliarder dollars, hvilket er 4,4% over den samlede omsætning for American Airlines og US Airways for et år siden.

Bestyrelsesformand og CEO Doug Parker: “Vi er særdeles tilfredse med at kunne rapportere om rekordovers i hvert kvartal indtil nu i 2014 og vi regner med rekorder for både fjerde kvartal og for året som helhed”.

“Selv om der fortsat ligger nogle af de største opgaver foran os med hensyn til integrationen af de to selskaber, er vi sammen med de 100.000 ansatte kommet vidt og det bestyrker vores opfattelse af, at vi er i stand til at understrege Americans position som verdens største luftfartsselskab”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.