Lars Dissing er stoppet som kommerciel direktør for Avis Budget Biludlejning i Skandinavien. Arkivfoto fra Avis Biludlejning.

Avis Biludlejning nedlægger skandinavisk topjob

Biludlejningskoncernen Avis Budget Group har nedlagt stillingen i Skandinavien som kommerciel direktør – dermed er selskabet på det danske marked nu uden sin hidtil mest kendte profil, der skal finde nyt job.

Lars Dissing er netop stoppet som kommerciel direktør i Skandinavien for Avis Budget Group, ABG, stillingen er blevet nedlagt. Det oplyser Lars Dissing på sin Linkedin-profil – ABG har ikke udsendt information om ændringen.

”Det har været otte gode år hos Avis; det har været interessant, udfordrende og inspirerende at arbejde med en masse gode kolleger fra resten af verden,” skriver Lars Dissing på Linkedin og tilføjer:

”Hvad fremtiden skal bringe ved jeg endnu ikke, men hvis nogen her på mit Linkedin-netværk kender til interessante jobs indenfor salg, marketing, strategi eller management, så hører jeg gerne fra jer.”

Det har ikke været muligt for STANDBY.dk at få en kommentar fra Lars Dissing.

Lars Dissing Lars Dissing, der er HD’er i afsætning fra Handelshøjskolen i København, kom i 2010 til Avis Biludlejning i Danmark som salgsdirektør fra stilling som kommerciel direktør hos erhvervsrejsebureauet BCD Travel, hvor han siden 2006 havde haft det nordiske salgs- og marketingmæssige ansvar. Hos Avis blev Lars Dissing afløser for Pia Lind, der var blevet landechef for Qatar Airways i Danmark.

Inden har kom til BCD var Lars Dissing i en årrække hos et andet stort erhvervsrejsebureau, Carlson Wagonlit Travel, med ansvar for bureauets største kunder i Danmark.

Lars Dissing, der siden hos Avis fik titel af Scandinavian Commercial Director, havde ansvar for den kommercielle strategi i Skandinavien hos Avis og Budget, herunder salg, key account management-sælgerne i Skandinavien, produktudvikling og prisstrategi.

Inden han fik det job, der nu er nedlagt, var Lars Dissing, i en årrække landechef for Avis Budget Group i Danmark.

Kommerciel fjernstyring fra England
Avis Budget i Danmark fik for under et år siden Andrew Smith som landechef, et job han nu også har på det svenske marked. STANDBY.dk har flere gange uden held forsøgt at komme i kontakt med Andrew Smith for at omtale den nye landechef.

Avis Budget vil stadig have en kommerciel funktion i Danmark og resten af Skandinavien, men det vil nu bare ifølge STANDBY.dks oplysninger blive fjernstyret fra England. På plads i Skandinavien er blandt andre Anders Lau Nielsen, der i starten af i år skiftede fra BCD Travel, hvor han var Director Client Management, Nordics, til sit nye job som Director, Indirect Business Scandinavia i Avis Budget Group.

Relaterede artikler:

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Forsikringsselskab: Vælg ikke selvrisiko ved billeje

Bonusfreaks lejer bil for få at billige point hos SAS